Átigazolás

A Liverpool menedzsere is személyesen ment játékosnézőbe

Brit sajtóhírek szerint a Manchester Unitedet irányító David Moyeshoz hasonlóan a Liverpool menedzsere, Brendan Rodgers is személyesen vett részt egy BL-meccsen szerdán, hogy megnézzen egy kiszemelt játékost.

Irány Liverpool? - Fotó: AFP

A szakember Gelsenkirchenben járt, a Schalke-Basel mérkőzésen, ahol Julian Draxlerre volt kíváncsi. A Mail Online szerint a német középpályás Steven Gerrard utódja lehet, mivel a Vörösök kapitányát Rodgers a kora miatt inkább hátrébb használná, mint a klasszikus irányító poszton.

Draxler gólt szerzett szerdán, ezzel tevékenyen hozzájárult csapata továbbjutásához, később viszont húzódás miatt lecserélte őt Jens Keller.

Állítólag a Chelsea-vel és az Arsenallal kell versenyt futnia a játékosért a Liverpoolnak, a Kékek Kevin de Bruyne-t adnák érte cserébe, az Ágyúsok pedig pénzt áldoznának érte. Ugyanakkor egy januári váltás esetén a londoniaknál nem lenne biztosított a helye a kezdőcsapatban, márpedig a vb előtt a legfőbb célja a válogatott szereplés kivívása. Ez persze leginkább azt feltételezi, hogy nyárig marad Németországban. A transfermarkt.de 30 millió euróra becsüli az értékét, a szerződése pedig 2018-ig köti a Schalkéhoz, azaz rendesen megkérhetik az árát.