Serie A

Későn jön az új tulaj, nem lesz már idő igazolásokra az Internél

Közel a tulajdonosváltás, de a tervezettnél kicsit lassabban zajlanak a dolgok, így nyári igazolások már nem várhatók az Internél.

Néhány hete még úgy tűnt, hogy egy-két utolsó pillanatos kamikazeakciót indíthat az Inter átigazolási piacon, amint az indonéz befektetők átveszik a hatalmat a klubnál, de jelen állás szerint ez még több mint egy hétbe telik, azaz előbb ér véget a transzferidőszak.

Kicsit lassan zajlanak a dolgok az Internél

Az olasz média értesülései szerint az eddig elsősorban a kosárlabdázásban érdekelt Erick Thohir vezette befektetők egyelőre az egyesület 70 százalékát vásárolják meg Massimo Morattitól, azaz bőven többségbe, de nem kizárólagos helyzetbe kerülnek. A konkrét megállapodás azonban még nem született meg, nem írták alá a papírokat, mivel az eddigi klubelnök mindenről biztosítékokat akar.

A hatharom.com szezonelőzetesében olvashattátok, hogy nagy szerencsével odaérhet az Inter a Serie A dobogójára, ugyanakkor Samir Handanovic, a csapat kapusa nemrég igen kritikusan beszélt a keretről. Az új szezon első fordulójában nem is játszott jól az együttes, leginkább a konstans nyomásnak, a nagy számok törvényének és egy megpattanó beadásnak volt köszönhető, de azért csak nyert a Genoa ellen. Az látszott, hogy kellene erősítés, de jelen állás szerint legfeljebb Samuel Eto'o térhet vissza, ha egyik angol klub sem kínál neki szerződést.