NFL

Élete formájában van a 49ers linebackere

  • MD

A San Francisco 49ers Pro Bowl linebackere, Patrick Willis szerint pályafutása legjobb formájának örvend.

Még csak a hetedik idényét fogja elkezdeni Patrick Willis, a San Francisco 49ers Pro Bowl linebackere, de a játékos úgy érzi, hogy élete legjobb formájával fog előrukkolni a 2013-as idényben.

"Tényleg úgy érzem mentálisan és fizikálisan is, hogy a legjobb formában vagyok újonc idényem óta. Mentálisan úgy érzem, mintha egy olyan helyen lennék, ahol még nem voltam korábban. Megtanultam a mostani táborban, hogy nem kell gyorsan mozognod, ha okosabb vagy az ellenfélnél. Majdnem úgy tűnik, mintha nem is mozognál, de közben mégis játszol" - értékelte magát Willis, akinek még mindig fáj az elvesztett Super Bowl-döntő, de ettől még ki akarja várni a szezon kezdetét, mielőtt bizonyíthatnának a csapattársaival.

"Amikor mindent beleadsz, amid csak van, ahogy a mi csapatunk is tette ezt a nagy menetelés során... Sajnos végül nem győztünk, de rengeteg erőfeszítést, energiát és időt fektettünk bele. Ezek után csak hagynod kell, hogy a szezon magától eljöjjön (addig pihenhetsz). Úgyis előbb itt lesz, mint azt várná az ember."