NFL

Bankot robbanthatunk a Delfinek szupersztárjával

Tyreek Hill újabb lépést tehet annak irányában, hogy megdöntse Calvin 'Megatron' Johnson rekordját.

Rendhagyó módon ezúttal két hétfő esti rangadót láthatunk az NFL-ben. A Tennessee Titans Miamiban, míg a Green Bay Packers New Yorkban vendégeskedik. Mindkét meccsen elég egyértelműek az esélyek, fogadás szempontjából azonban előbbi keltette fel inkább az érdeklődésünket.

Sőt, elsősorban egy személy, nevezetesen Tyreek Hill.

A Delfinek szupersztárja egészen elképesztő szezont fut új csapatában. Hill 12 meccsen 1481 yardot termelt, ami azt jelenti, hogy átlagban 123.4 yardot pakol be a közösbe.

Amennyiben a korábbi Super Bowl-bajnok így folytatja, akkor az NFL-történetének első elkapója lehet, aki túlszárnyalja a 2000 yardos álomhatárt.

A Titans ellen minden adott ahhoz, hogy egy újabb Hill-showt láthassunk.

A vendégek második vonala ugyanis kifejezetten gyenge lábakon áll, Kristian Fulton ráadásul nem tudja vállalni a játékot, így tovább gyengült az egyébként sem túl acélos secondary. Bár nem a Tennessee védelme engedi a legtöbb passzolt yardot, papíron van náluk 10 rosszabb egység, azonban az első számú elkapók ellen már az egyik legrosszabbak, ami nem túl jó ómen a liga jelenlegi leghatékonyabb elkapója ellen.

Nehéz elképzelni, hogy a Titans második vonala éppen ezen a meccsen táltosodik majd meg és fékezi meg azt a Hillt, aki 12 meccséből nyolcszor 100+ yardot tett le a pályára. Ez az első hétfő esti rangadója Hillnek Miami-mezben és úgy gondoljuk, hogy ezt stílusosan ünnepli majd meg.


✅ Tipp #1: Hill fogadó yardjai 106.5 felett @1.909
 

✅ Tipp #2: Hill fogadó yardjai 149.5 felett @4.60
 

✅ Tipp #3: Hill leghosszabb elkapott passza 30.5 yard felett @1.87
 

✅ Tipp #4: Hill leghosszabb elkapott passza 39.5 yard felett @3.15
 

Fogadási határidő: december 12. 02:15