NFL

3+1 ok, amiért a San Francisco nyeri a Super Bowlt

Azt már kiveséztük miért nyerhet a Kansas City, most lássuk mik szólnak a San Francisco mellett.


 

  • 1. Klye Shanahan személye


A San Francisco főedzője, Kyle Shanahan a liga egyik legfényesebb támadó elméje, akinek nagyon kijárna már egy Super Bowl-győzelem. Legutóbb 2020-ban játszhatott nagydöntőt, akkor éppen a Kansas City és Andy Reid ellen maradt alul. 

Ha most elhódítja a győzelmet a Niners Las Vegasban, annak biztosan Shanahan lesz az egyik kulcsfigurája...

 

  • 2. Félelmetes támadóegység


Deebo Samuel, Christian McCaffrey, George Kittle és Brandon Aiyuk. Ők az offense legnagyobb sztárjai, akiket nem nagyon kell bemutatnunk senkinek. De ebben a támadóegységben vannak további veszélyes játékosok, mint például a fullback Kyle Juszczyk vagy éppen Elijah Mitchell futó. 

Ugyan Brock Purdy nem említhető egy lapon Patrick Mahomesszal, de a fiatal irányító abszolút várakozásokon felül teljesít és azért csak elhozta csapatát a Super Bowlig. 

Ez egy félelmetes támadóegység, amelyet nagyon nehéz lesz megfékeznie a Kansas Citynek. 

 

  • 3. Sztárok a védelemben


Nem csak az offense-ben, de a védelemben is hemzsegnek a jobbnál jobb játékosok. A linebackerek, Fred Warner és Dree Greenlaw, a DT-k, Arik Armstead és Javon Hargrave, illetve Nick Bosa DE mind-mind a liga legjobbjai közé tartoznak. 

Az, hogy Mahomes kényelmetlenül érezze magát a zsebben, a Frisco győzelmének egyik kulcsa lehet és ezek a játékosok ebben nagy szerepet játszhatnak. 

 

  • +1. Éhség és tűz


Tény, hogy a másik oldalon nagyobb a tapasztalat, a San Francisco viszont iszonyatosan éhes lehet a sikerre, hiszen ez a franchise legutóbb 1994-ben ünnepelhetett Super Bowl-győzelmet. 

A másik a visszavágási vágy. Ugyan a 2020-as döntő óta csak 11 játékos maradt a 49ers-nél, de ettől függetlenül komoly tűz éghet a csapatban, hogy revansot vegyenek. 

 


✅ Tipp #1: A San Francisco nyeri a Super Bowlt @1.75

Fogadási határidő: február 12. 00:30