NFL

A Steelersnél még hisznek Tim Tebow-ban

  • MD

Egyesek már teljesen lemondtak Tim Tebow NFL-es karrierjéről, mások, mint a Pittsburgh Steelers játékosai úgy hiszik, hogy fogják még látni őt a ligában.

A New York Jets április végén vált meg Tim Tebow-tól, véget vetve ezzel hónapok óta tartó találgatásoknak. Tebow azóta is vár arra, hogy egy NFL-es klub is megkeresse őt egy ajánlattal, de eddig csak egy beltéri csapat és egy kanadai ligás együttes mutatott érdeklődést az irányító szolgálataiért. Tebow mellett már Chuck Norris is elkezdett kampányolni, egyelőre eredménytelenül.

Tebow másfél évvel korábban playoff-győzelmet aratott a Denver Broncoszal a Pittsburgh Steelers felett, és a Steelers játékosok a mai napig emlékeznek Tebow játékára.

Tim Tebow a tavalyi győzelemmel kivívta a Steelers játékosok tiszteletét, akik hisznek még az NFL-es karrierjében

"Miért ne? Tebow, ahogy én látom, egy nagyszerű srác és igazi tehetség. Nyert jó pár mérkőzést, sikeres volt, mi ezt első kézből tudjuk mondani. Úgy vélem, hogy most valahol megadhatnák neki az esélyt a posztján, szerintem kiérdemelte ezt" - véleményezett Larry Foote, a Pittsburgh linebackere.

Brett Keisel és Bruce Gradkowski is úgy vélekednek, hogy Tebow még visszatér az NFL gyepére, és az igazi meglepetés, hogy győztes mutatók ellenére sem tudott eddig érdeklődést kiváltani sehonnan.

Foote szerint ennek hátterében csakis a média áll, amiért felfújják a Tebow körülötti ügyet..

"Ti vagytok azok, amiért nincs most a ligában. Ez a ti hibátok."