NFL

Aaron Rodgers szívesen visszavonultatná Brett Favre mezszámát

  • MD

Aaron Rodgers készen áll elásni a csatabárdot a korábbi Packers-irányítóval, Brett Favre-ral. A Packers jelenlegi karmestere szívesen látná Favre-t ismét a Lambeau Fielden, hogy a csapat visszavonultassa a mezszámát.

Bár Brett Favre és a Green Bay Packers nem a legidillibb körülmények között szakították meg egymás között a kapcsolatot, Aaron Rodgers bízik benne, hogy a Sajtfejűek visszavonultatják Favre mezszámát. Ehhez azonban Favre jelenléte is kell majd.

Favre 1992-től szolgálta a Packerst egészen 2008-as visszavonulásáig. Ez időszak alatt kétszer vezette Super Bowl-döntőbe a Packerst, és első alkalommal a bajnoki címet is sikerült elhódítaniuk. 2008 márciusában vonult vissza először, de fél évvel később, amikor visszatért, addigra a csapat már elkötelezte magát Aaron Rodgers mellett.

Aaron Rodgers és Brett Favre februárban már elindultak a kibékülés útján

Rodgers a The Jim Rome Show keretein belül mondta el véleményét Favre helyzetéről.

"Túl sok idő telt el. Úgy vélem, hogy ideje, hogy elkezdődjön a gyógyulási folyamat azok számára, akik még mindig szomorúak azért, ahogy a dolgok alakultak annak idején. Izgatottan várom, hogy újra láthassam, és hogy a számát visszavonultassuk itt, mielőtt Cantonba menne" - nyilatkozta Rodgers.

Favre-t idő kérdése, hogy mikor választják be az NFL Dicsőségek Csarnokába az ohiói Cantonban, és Rodgers szerint a csapat és Wisconsin állam részéről is pozitívan venné ki magát, hogy még a beválasztás előtt megtörténne a visszavonultatási ceremónia.