NFL

Aaron Rodgers hiányolni fogja a Bears linebackerét

  • MD

Aaron Rodgers férfiasan bevallotta, hogy a Chicago Bears visszavonult linebackere, Brian Urlacher votl a kedvenc ellenfele, és hiányolni fogja őt a pályáról.

A pályán és a játék közben lehet úgy tűnik, hogy az amerikai futball-játékosok egymás torkának esnek, de valójában a legtöbbjük a legnagyobb tisztelettel adózik a másik iránt. Mi sem jobb példa erre, minthogy Aaron Rodgers, a Green Bay Packers irányítója pont a csoportrivális Chicago Bears volt játékosa, Brian Urlacher miatt sopánkodik.

"Egyszerűen minden tiszteletem az övé, ahogy játszotta ezt a sportot. Rengeteg emlék ötlik az eszembe. Jó párszor szerelt engem, talán többször is, mint bárki más. De volt egy nagyon rossz játékom a 2010-es szezonban a playoffban, amikor valahogy meg tudtam ragadni a térdét vagy a derekát, amivel én szereltem őt, és ezzel megakadályoztam a touchdownját. Az egyik kedvenc emlékem Brian ellen. De igazából amiért igazán imádtam Brian ellen játszani azok a beszélgetések voltak: akciók, TV-szünetek közben. Rendkívül tisztelem őt, és csak a legjobbakat kívánom neki. Hiányozni fog" - nyilatkozta Rodgers.

Urlachert sokan az elmúlt évek legjobb linebackerei között tartják számon, azonban a Bears legendája úgy tartja, hogy Ray Lewis volt minden idők legjobbja a saját posztján.

"Ha leszek olyan szerencsés, hogy Rayjel együtt mehetek a Dicsőségek Csarnokába, akkor ezt fogom mondani róla: úgy hiszem, hogy elég jó vagyok, de Ray a legjobb, aki valaha is játszott. Az ő számai, akik vele játszottak,csak meg kell nézni, és rájössz, hogy mindent jól csinált, keményen játszott. Ő a legjobb középső linebacker."

Urlacher 13 év után vonult vissza, miután a Chicago Bears kiengedte idén őt a szabadügynök-piacra. A játékos végül azonban nem tudta elképzelni magát más csapatnál, így szögre akasztotta a cipőket. Pletyka keringett arról, hogy a Dallashoz szerződne, ha megkeresnék, azonban a Cowboys részéről ez sosem következett be.