NFL

Aaron Rodgers megcsillogtatta komikus énjét

  • MD

Csütörtök este tartották a második Wisconsini Sport Díjkiosztó-gálát, ahol a Green Bay Packers irányítója, Aaron Rodgers még úgy is reflektorfénybe került, hogy nem is nyert hivatalosan díjat.

Már másodszor osztottak ki díjakat a Wisconsin állambeli sportolóknak. A Milwaukee-ban rendezett díjkiosztó gálán moderátor hiányában Aaron Rodgers vitte el a show-t, aki megmutatta, hogy megállta volna a helyét showmanként is, ha annak idején más pályát választ a profi sportkarrier helyett.

Rodgers két díjat is átvehetett a gálán, igaz egyiket sem ő nyerte el. A Packers irányítója képviselte csapattársát, James Jonest, illetve edzőjét, Mike McCarthyt. Előbbit az év játékosának, utóbbit pedig az év edzőjének választották meg Wisconsinban.

Amikor Rodgers átvette az első díjat, az újságírók arról kezdték el faggatni, hogy milyen űrt hagyott maga után Greg Jennings, aki a szabadügynök-szezon elején a csoportrivális Minnesota Vikingshez szegődött.

"Kicsoda?!" - kérdezett vissza Rodgers, meghökkentve a publikumot, majd azok reakciója hallatán hozzátette: "Néhány Vikings-drukker lehet itt." A közönség ekkor már vette a lapot, és rögtön kifütyülték a Green Bay csoportriválisát.

Aaron Rodgers megcsillogtatta komikus énjét

Rodgers ezt követően Jones érdemeit emelte ki, aki tavaly végre kitört a szürkeségből és 784 yard mellett 14 touchdownnal zárta a szezont . Mindeközben időről időre odaszúrt J.J. Wattnak, akit megválasztottak a legjobb Wisconsinon kívül játszó játékosnak, és emlékeztette arra, hogy hogyan is végződött a tavalyi összecsapás a Green Bay és a Houston között.

Mike McCarthy díjának átvételekor pedig megjegyezte, hogy mestere éppen egy nagyon fontos bowling meccsen vesz részt, amiért nem tud jelen lenni a gálán. Bár a játékos sziporkázott a showmester szerepében, amint a hosszabbításáról kezdték el faggatni, már nem volt olyan beszédes. Az eddigi pletykák szerint Rodgers 20-25 millió dolláros évi fizetésre tehet szert.

Rodgers mellett egy másik Packers-játékost is éltethetett a közönség. Jermichael Finley, a csapat tight endje közölte, hogy minden egyes elejtett passzért és touchdownért 500 dollárt fog adományozni a bostoni merénylet áldozatainak. Finley öt elejtett passzal kezdte a 2012-es szezont, de azt követően már csak egy alkalommal hullott ki a kezéből a labda. Emellett két touchdownt is jegyzett a szezonban.