NFL

Ahmad Bradshaw a Steelersszel és a Packersszel kacsintgat

Ahmad Bradshaw a sérülései ellenére lehet, hogy a közeljövőben új csapatra talál. A 27 éves futójátékosért a Pittsburgh Steelers és a Green Bay Packers mutatott hajlandóságot eddig.

Amikor Ahmad Bradshaw a szezon után szike alá feküdt, még nem sejthette, hogy a New York Giants hamarosan megszakítja a kapcsolatot vele. Bradshaw-t jobb lábműtétje után február elején menesztette a 2011-es szezon bajnokcsapata, mivel a Giants David Wilsonnak szavazott bizalmat. Eddig a klubok óvatos érdeklődést mutattak az irányában.

Bár Bradshaw a tavalyi évben 14 mérkőzésen 1015 yardot futott és továbbá 245 elkapott yardot is jegyzett, nem valószínű, hogy következő csapata elsőszámú futóként számítana majd rá, főleg ha a felépülése nem halad olyan ütemben, mint ahogy azt a játékos reméli.

Ahmad Bradshaw az epizódszerep és a vezetői szerepkör között vacilálhat a Steelers és a Packers képében

A Steelers az idei holtszezonban már elvesztette Rashard Mendenhallt, akinek megüresedett helyét mindenképp szeretné pótolni a gárda. Ugyanakkor Jonathan Dwyer és Isaac Redman mögött csupán a harmadik számú futója lehet majd a Steelersnek Bradshaw. A Green Baynél már jobb lenne Bradshaw helyzete, hiszen Alex Green 464 futott yarddal végzett a futó játékosok élén a csapaton belül.

A bajnoki gyűrű birtokában (2012-ben a Giantscel ért fel a csúcsra) valószínűleg a pénz lesz a mérvdöntő, de amíg felépülőben van, addig nem számíthat arra, hogy több milliós ajánlatokkal fogják őt megkínálni.