Serie A

Blanc soha nem utasítaná el az Intert – Boghossian

  • Szabó András

Egykori csapattársa és segítője, Alain Boghossian szerint nem tudná elutasítani Laurent Blanc az olasz Internazionale ajánlatát, ha Massimo Moratti tulajdonos felajánlaná neki a vezetőedzői állást.

Blanc csak az egyike azoknak, akikkel kapcsolatba hozta a nemzetközi sajtó a milánóiak szakvezetői pozícióját azok után, hogy idén csak az ötödik helyen állnak a bajnokságban a kék-feketék. Így a nyáron kinevezett Andrea Stramaccioni posztját máris átveheti egy tapasztaltabb szakvezető.. Mivel az egykori világbajnok védő 1999-2001 között – akkor még játékosként – állt már egyszer a csapat alkalmazásában, így mondhatni papírforma lenne, ha őt bízná meg a csapat atyaúristene, Massimo Moratti a munkával. Így vélekedik Blanc egykori segítője, Alain Boghossian is.

Biztos vagyok benne, hogy Blanc örömmel ülne a kék-feketék padjára” – nyilatkozta az egykori válogatott játékos, aki a francia válogatottnál töltött ideje alatt volt Blanc másodedzője. „Egy nagyszerű város ez egy remek klubbal, ahol minden adott a sikerhez. Az ember egyszerűen nem utasítja el az Inter edzői posztját.