Európa Liga

Dühös drukkerek fogadták a Sportingot, az edző és az elnök fejét követelték

Nem maradt következmény nélkül Portugáliában a Sporting székesfehérvári Európa Liga-veresége. Dühös drukkerek fogadták a lisszaboni gárda gépét, ami hajnal 3:38-kor landolt a luzitán ország fővárosának repterén.

Sporting

A Record című lap írása szerint hajnalban néhány feldúlt Sporing-drukker jelent meg a lisszaboni Figo Maduro reptéren, és a Sporting edzőjének, Sá Pintónak és a klub elnökének, Godinho Lopesnek a lemondását követelték. A Videoton otthonában háromgólos vereséget szenvedett portugál csapat gépe 3:38-kor landolt, és a leszállás után a gárdát busz szállította a José Alvalade stadionhoz, ahol már közel száz szurkoló tüntetett. Az elnök elnézést kért a drukkerektől a fehérvári vereség miatt.

"Szeretnék elnézést kérni a szurkolóktól az eredmény miatt, amelyre nem lehetünk büszkék - mondta Godinho Lopes elnök. - Szomorúak és zaklatottak vagyunk."

Lopes elnök nem reagált a tréner, Sá Pinto jövőjét firtató kérdésekre.

A találkozóról szóló elemzésünket a Taktikai Zóna rovatunkban olvashatjátok el, a Videoton játékosainak és edzőjének nyilatkozatait a Hathárom TV jóvoltából tekinthetitek meg.

A mérkőzés összefoglalója