Átigazolás

A Fulhamnek nem kellettek a Dempseyért felajánlott liverpooli alapemberek

Angol sajtóinformációk szerint az átigazolási időszak utolsó napjaiban "betliző" Liverpool több játékost is felajánlott a Fulhamnek a végül a Tottenhamben kikötő amerikai Clint Dempseyért, de a londoniak a Vörösök egyik tavaly alapembernek számító labdarúgójára sem tartottak igényt.

Augusztus második felében szinte biztosra vehető volt, hogy Clint Dempsey a Liverpoolnál köt ki, de az utolsó napokban a Tottenham is belépett a versenybe, és végül győztesen is került ki belőle. A Vörösök sokáig tétováztak az ajánlattétellel - a Fulham fel is jelentette őket a szövetségnél -, végül pedig az is kevésnek bizonyult, amennyit adtak volna a játékosért.

Stewart Downing a Liverpool egyik mérkőzésén a Premier League-ben 2012-ben.

Pedig néhány focistát is feldobtak a Fulhamnek cserealapként, de Martin Jol, a londoniak menedzsere egyikükre sem tartott igényt. A hírek szerint Stewart Downing, Jordan Henderson és a spanyol José Enríque neve merült fel, de ők hiába játszották végig az előző idényt a Liverpoolban, a holland szakember nem érezte úgy, hogy bármelyikük hasznos lenne csapata számára.

Valószínűleg úgy gondolja, hogy nem véletlenül lett csak nyolcadik a Liverpool ezekkel a játékosokkal az előző idényben.