Átigazolás

Minden egy helyen - az utolsó transzfernap hírei

Szokás szerint augusztus 31-én éjfélkor zárul az európai labdarúgó átigazolási időszak, és szokás szerint az utolsó napon tör ki a legnagyobb őrület. Folyamatosan frissülő cikkünkben összefoglaljuk a nap legfontosabb átigazolási híreit.

01:46 - A nyári átigazolási időszak utolsó napjának rekordigazolása a Manchester Cityé lett, a PL-címvédő 16 millió fontért átigazolta a Benfica középpályását, Javi Garcíát.

00:40 - A Chelsea kölcsönadta Josszi Benajunt a West Hamnek. Az izraeli játékos 2005 és 2007 között már szerepelt a kelet-londoni együttesnél.

00:43 - A Tottenham bejelentette Clint Dempsey szerződtetését. A 29 éves, amerikai válogatott középpályás három évre írt alá a White Hart Lane-re. Sajtóhírek szerint a Spurs 6 millió eurót fizetett a Fulhamnek.

00:24 - A Chelsea egy évre kölcsönadta a Real Madridnak Michael Essient. A 29 éves játékos 2005 óta játszott a londoni csapatban.

00:18 - A belga KV Kortrijk hivatalos honlapja rövid hírben tudatta, hogy Czvitkovics Péter Debrecenben folytatja pályafutását, két évre ír alá. A Loki még nem reagált.

00:15 - A Queens Park Rangers kölcsönadta az Olympique Marseille-nek Joey Bartont. A 29 éves játékos egy évig a francia együttesnél folytatja.

00:09 - A 21 éves belga válogatott csatár, Christian Benteke négy évre elkötelezte magát az Aston Villához. A briminghamiek 7 millió fontot fizettek a játékosért a Genknek.

00:07 - Az Everton hároméves szerződést kötött a mindössze 17 éves skót szélsővel, Matthew Kennedyvel, aki a Kilmarnocktól érkezik a Goodison Parkba.

23:46 - A Gera Zoltánt foglalkoztató West Bromwich Albion egy évre kölcsönvette a Dinamo Kijevtől a macedón válogatott védőt, Goran Popovot.

23:10 - A Manchester City átigazolta a Fiorentinától a montenegróit védőt, Matija Nasztaszicsot. Az üzlet részeként a szerb Stefan Szavics Firenzébe került.

21:58 - Giandomenico Mestóval és Bruno Uvinivel erősített a Napoli. Előbbi a Genoától, utóbbi a Sao Paulótól érkezett. Eközben Édinson Cavani 2017-ig meghosszabbította szerződését, kivásárlási ára 60 millió euró.

21:39 - A Ferencváros szerződtette a 19 éves, ötszörös bosnyák válogatott védőt, Muhamed Besicet a Hamburgtól.

21:29 - Egy évre kölcsönben a Blackburnben folytatja pályafutását a lengyel kapus, Grzegorz Sandomierski.

21:10 - A Genoa megerősítette, hogy egy évre, opciós joggal kölcsönvette a Romától korábbi játékosát, Marco Borriellót. Luca Toni a Fiorentinában folytatja pályafutását.

20:28 - A 21 éves uruguayi támadó, Gastón Ramírez aláírt a Premier League-újonc Southamptonhoz.

19:45 - Egy évre kölcsönbe a Juventushoz került Nicklas Bendtner. A torinóiak elővásárlási jogot is kaptak az Arsenaltól a dán csatárra.

19:15 - Feczesin Róbert a Bresciától a szintén olasz másodosztályú Ascoli csapatához igazolt.

19:00 - Hiába a pénzügyi gondok, a BL-főtábla nagy vonzóerő: Javier Saviolát követően Roque Santa Cruzzal erősített a Málaga.

18:58 - Az Arsenal kölcsönadta dél-koreai csatárát, Pak Csu-Jungot a Celta Vigónak.

18:22 - Az Ajax egy éves szerződést kötött egykori játékosával, Ryan Babellel. A holland válogatott csatár ingyen került vissza Amszterdamba, miután a Hoffenheim felbontotta kontraktusát.

17:35 - A két klub megállapodása alapján kölcsönben Siófokon folytatja pályafutását az Újpest FC támadója, Zamostny Balázs.

17:34 - Az átigazolási piac utolsó óráiban aktivizálta magát a Manchester City: leigazolták Maicont az Interől, és Scott Sinclairt a Swansea-től.

17:19 - Czvitkovics Péter meglátogatta a Lokit Bruges-ben, és tárgyalt a klubvezetőkkel az esetleges visszatérésről, ám megállapodás nem született. Lázár Pál és Rudolf Gergely sem kerül a debreceniekhez.

17:15 - A Fulham megerősítette Dimitar Berbatov leigazolását. A Manchester Unitedtől távozó bolgár csatár két évre szerződött a londoniakhoz.

16:55 - A Tottenham 30 millió fontért megszerezte az FC Portótól Joao Moutinhót, a Lyontól pedig 14 millióért Hugo Llorist. Mindkét játékos pénteken írhat alá.

16:36 - Giovani dos Santos elhagyta a Tottenhamet és a Real Mallorcában folytatja karrierjét.

16:30 - A Kecskeméttel szerződést bontó Bori Gábor három évre írt alá a Pakshoz.

16:22 - A Liverpool megegyezett a Stoke Cityvel Charlie Adam ügyében, aki már alá is írt új csapatához.

15:46 - Minden bizonnyal a Juventusnál folytatja pályafutását Nicklas Bendtner. A klub közleménye szerint a dán csatár megérkezett Torinóba az orvosi vizsgálatra.

15:22 - A Hamburg és a Tottenham 13 millió euró körüli összegben megegyezett, így Rafael van der Vaart újra a német csapat játékosa lesz. Az orvosi vizsgálatok után aláírja a szerződését.

13:59 - Andy Carroll a West Ham Unitednél tölti kölcsönben a következő szezont, és a Kalapácsosok egy év múlva akár meg is vásárolhatják a Liverpooltól.

13:58 - Alessandro Del Piero az ausztráliai Sydneybe igazolt. A Juventus korábbi legendás csatárát természetes óriási örömmel várták a déli kontinensen.

13:05 - A Barcelona kölcsönadta a Schalke 04-nek a holland Ibrahim Afellayt. A szélső - korábbi sérülése miatt is - kevés játéklehetőséget kapott a katalánoknál, de Huub Stevens, a Királykékek vezetőedzője örömmel fogadta.

12:00 - Nigel de Jong a Manchester Citytől az AC Milanhoz igazol. A holland középpályásnak át kell esnie a kötelező orvosi vizsgálatokon, és aláírhatja szerződést az olasz klubnál.