Karrier

Frédéric Kanouté is Kínába igazolt

Hét év után elhagyja a Sevilla együttesét a mali válogatott támadója, Frédéric Kanouté, aki kétéves megállapodást kötött a kínai Bejing Guaonnal.

Kanouté új csapatának dresszével

A 34 éves támadó távozása az andalúz csapattól már korábban eldőlt, a 2007-ben a legjobb afrikai játékosnak megválasztott futballistáért közel-keleti, amerikai és kínai csapatok is érdeklődtek.

Szombaton hivatalosan is bejelentették, hogy Kanouté végül a kínai Super League legutóbbi kiírásának harmadik helyén végző Bejing Guoan együtteséhez igazolt. A játékos kétéves szerződést írt alá, azt, hogy ez idő alatt mennyi pénzt tehet zsebre, nem hozták nyilvánosságra.

A mali játékos 2005-ben a Tottenhamtól igazolt a Sevillához, ahol 290 meccsen 136 gólt szerzett. Kanouté ikonikus alakja lett az andalúzoknak, kulcsszerepe volt abban, hogy a Sevilla 2006-ban és 2007-ben is elhódította az UEFA-kupát.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!