Karrier

Erwin Koeman nem lát sok esélyt arra, hogy Németh a Waalwijké legyen

megosztom

Bár elmondása szerint örülne, ha Németh Krisztián ősszel is a Waalwijkben játszana, nem sok esélyt lát a csatár leigazolására Erwin Koeman, a csapat vezetőedzője, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya.

"Még mindig próbáljuk megszerezni őt, de azt hiszem, hogy túl nagy a különbség az eladó és a vevő akarata között" - utalt arra Koeman, hogy a Waalwijk és Németh tulajdonosa, a görög Olimpiakosz között nem állnak túl jól a tárgyalások.

A magyar csatár tavasszal kölcsönben szerepelt a holland csapatban, amelyben négy gólt szerzett és négy gólpasszt adott. Ez a teljesítmény elég is lenne ahhoz, hogy a Waalwijk meg akarja őt vásárolni, az Olimpiakosz - amellyel még egyéves szerződése van - azonban ragaszkodik hozzá, és a jelek szerint túl magas árat kér érte.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!
megosztom