Bundesliga

Ha távozom Kölnből, akkor külföldre megyek - Lukas Podolski

Az 1.FC Köln német válogatott gólvágója kijelentette, amennyiben távozna szülővárosának csapatából, akkor csak is külföldi együttesbe tenné ezt meg.

Podolski nem lesz a Schalke játékosa?

Podolski kijelentésének azért lehet komoly jelentősége, mivel német sajtóhírek szerint a Schalke 04 az egykori Bayern München-támadóval pótolná a szezon végén feltehetően távozó Raúlt. Könnyen lehet azonban, hogy más után kell néznie a gelsenkircheni vezetőknek, ugyanis Podolski a Sport Bildnek a minap kijelentette, hogy német csapat kedvéért nem hagyja el a kölnieket.

"Hogy egy másik Bundesliga-csapathoz igazoljak az olyan valami, amit nehezen tudok elképzelni. Ha úgy döntök, hogy távozom Kölnből, akkor csak is külföldre megyek" . Podolskinak 2013-ig van érvényes szerződése jelenlegi csapatával, de az sem elképzelhetetlen, hogy kitölti az időtartamot.

"Bosszant, hogy néhány ember úgy gondolja, én csak Kölnben érzem jól magam. Ez az idegeimre megy. Olyas valamit állítanak, ami egyszerűen nem igaz.  Jól tudnám érezni magam más környezetben is" - kritizálta egy kicsit az őt kritizálókat a csatár, aki idén remekel a Bundesligában: 15 fellépésén immáron 14 gólnál jár, legutóbb kedden, a Mainznak lőtt egy nem akármilyen gólt.