Vasas

Összességében elégedettek lehetünk az egy ponttal - Marijan Vlak

Marijan Vlak vezetésével új erőre kapott a Vasas, amely immáron nyolc forduló óta nem talált legyőzőre, legutóbb Kaposvárról sikerült elhoznia az egyik pontot.

Marijan Vlak a támadójátékkal nem elégedett A horvát szakember irányításával masszív csapattá alakult az angyalföldi alakulat, melynek legerősebb csapatrésze a védelem, hiszen azt feltörni utoljára október 10-én sikerült a Kecskemét együttesének. Kaposváron ismét megúszta kapott gól nélkül a piros-kék gárda, de ezúttal gólt sem sikerült szerezni - vagyis sorozatban a negyedik idegenbeli 0-0-t könyvelhették el az angyalföldiek.

"Ideges hangulatú 90 perc volt ez, de ezen nem lehet csodálkozni, hiszen mind a két csapatnak fontos volt ez a mérkőzés - mondta a 0-0-ra végződött összecsapást követően Marijan Vlak. – Az első félidőben mi uraltuk a játékot, a második felvonásban viszont sokkal több lehetőségük volt a hazaiaknak. El kell ismernem, hogy ekkor veszélyes helyzetek játszódtak le a kapunk előtt. A legnagyobb sansz a gólszerzésre így is előttünk adódott, ám a kapus hárította Mehmedagic szöglet utáni fejesét. Ez az egy pont sokat jelent nekünk, összességében nem lehetünk elégedetlenek."