Tenisz

Erre fogadunk a Zverev - Marozsán negyeddöntőn

  • Cesc18

A német és a magyar teniszező csütörtökön az elődöntőért száll harcba Miamiban.

Elfogyni látszanak a szavak Marozsán Fábián teljesítményére...A 24 éves magyar fiú negyeddöntőt játszhat Miamiban, miután szerda hajnalban legyőzte a torna 9. kiemeltjét, az ausztrál Alex De Minaurt. 

Marozsánnak csak ezen a tornán ez a második top 10-es skalpja volt, összességében pedig 4-1-re módosította a mérlegét az ATP krémjével szemben. 

A Hajdúszoboszló SE sztárjáról nem csak mi magyarok, de a szakma is elismerően beszél, hiszen tényleg fantasztikus az, ahogyan berobbant a profik közé és ahogyan a Masterseken játszik.

Ez a negyedik főtáblás 1000-es versenye, Rómában nyolcaddöntő, Sanghajban negyeddöntő, Indian Wellsben nyolcaddöntő és most Miamiban ismét negyeddöntő, de ez esetben nem tudjuk, hogy ez lesz-e a végállomás.

Csodálatos eredménysor! 

Immáron 14-3 a győzelem-vereség mutatója a Masterseken!

A folytatásban egy igazán komoly kihívás elé néz Marozsán, hiszen a korábbi döntős Alexander Zverev lesz az ellenfele, aki mondhatni elég simán jutott el idáig. 

A németnek ez nem tartozik a legerősebb Masters-versenyei közé, ugyan 2018-ban egyszer eljutott a fináléig, de azt leszámítva két negyeddöntő volt a legjobb eredménye és összességében 13-8-as mérleget tud felmutatni, ami az ő kvalitásait ismerve nem túl erős. 

De ez az idei most egy elég jól sikerült versenye a németnek, igaz látva Marozsán teniszét, talán nem túlzás azt állítani, hogy Zverevre is az eddigi legnehezebb feladat vár a tornán. 
 

Mire lehet érdemes fogadni?


Bárhogyan is alakuljon ez a meccs, haragudni biztosan nem tudunk majd Fábira, hiszen amellett, hogy csodálatos pillanatokkal örvendeztetett meg minket, ezen a tornán 3/3 nyerővel állunk a mérkőzésein. 

Rune ellen a Tippmixpro Oddsrakétájának köszönhetően 2.50-szeres kasszát söpörhettünk be azzal, hogy szettet nyert - szerencsére rögtön kettőt. 

Popyrin ellen dupláztunk azzal, hogy legalább 2 játék különbséget vártunk köztük Marozsán javára.

De Minaur ellen pedig az értéket egyértelműen a magyar oldalán éreztük, így 3.45-ért vittük a győzelmét

Őszintén szólva nem szívesen szállnánk le a Marozsán-vonatról, hiszen Zverev az a típusú teniszező, akinek el lehet venni a kedvét, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan szeretné. Márpedig a magyar fiú az ejtéseivel és önmagában a magabiztos játékával kirángathatja a németet a komfortzónájából. 

{"headTitle":"Alexander Zverev - Marozsán Fábián","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-28 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Marozsán megnyert játékai 10.5 felett","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
     
  • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
     

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<