Felkészülés

Nem volna meglepő, ha zöldülne ez a tipp az ír-belgán

Ázsiai hendikepes tippet küldünk csatába az Írország-Belgium felkészülési találkozón.

Szombaton is temérdek válogatott felkészülési találkozót rendeznek, a fontosabb ütközeteket pedig megpróbáljuk górcső alá venni. A szórásból így az Írország-Belgium sem maradhat ki, amely találkozónak a bukmékerek szerint a vendégek az esélyesei, győzelmükre ugyanis háromesélyben átlagosan 2.10-szeres oddsot ajánlanak.

Csapathírek

Az írek egy ideje lejtmenetben vannak, 2016 óta nem tudták magukat kvalifikálni nagy tornára. A Nemzetek Ligájában hajszálon múlt, hogy kizúgjanak a C-ligába, míg az Európa-bajnoki selejtezősorozatban a negyedik helyet csípték meg a B-csoportban, ahol összesen hat pontot gyűjtöttek, amit Gibraltár elleni oda-vissza győzelemnek köszönhetnek...

Jelen pillanatban még fix szövetségi kapitányuk sincs, hiszen Stephen Kenny novemberi távozása után még nem sikerült végleges mestert kinevezniük. Márciusban a Manchester United korábbi játékosa, John O'Shea irányítja majd a szigetlakókat két találkozón.

Ha rápillantunk a keretükre, akkor azt láthatjuk, hogy a Vörös Ördögökkel Bajnokok Ligáját nyerő szakvezető próbálja felkavarni az állóvizet. Ugyanis Robinson, Parrott, Keane, Hendrick, Molumby, Browne, Stevens, Egan, Manning vagy Duffy sincs a csapatban (igaz, közöttük vannak sérültek), amelynek a fele alig vagy még szóhoz sem jutott a felnőtt ír válogatottban. Ilyen például Szmodics is, aki végül Írországot választotta Magyarországgal szemben, mellette viszont azért Kelleher, Coleman, Brady, Doherty, Cullen, Idah vagy Ogbene neve is megtalálható a garnitúrában.


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


Ami a vendégeket illeti, a belgák jó passzban fordulnak rá 2024-re. A 2022-es világbajnokságon ugyan totálisan leszerepeltek, de az utolsó előtti csoportmeccsük óta nem szenvedtek vereséget, vagyis 11 veretlen mérkőzéssel a hátuk mögött utazhatnak Dublinba.

Eb-selejtezős csoportjukat behúzták, nyolc meccs alatt húsz pontot harácsoltak össze, barátságos találkozón pedig Németországot és Szerbiát is legyőzték, avagy nagyon úgy fest, hogy Domenico Tedesco kinevezése a vb-t követően telitalálatnak bizonyult.

Az olasz tréner a mostani összetartáson Praet, De Bruyne, Dendoncker, Vanaken, Carrsco, Saelemaekers és Courtois játékával sem számol (részben sérülések miatt), viszont Openda, Doku, Trossard, Lukaku, De Ketelaere, Tielemans, Castagne, Meunier vagy Vertonghen is helyet kapott a keretben.

Mire érdemes fogadni?

A felek tehát ellentétes előjelekkel várják a találkozót, ráadásul a vendégek képviselnek minőségibb játékerőt. Így feléjük kacsingatunk fogadásügyileg, s mivel háromesélyben viszonylag magas szorzót kínálnak rájuk, így már a -0,25-ös ázsiai hendikepes sikerükre (amely tipp teljesen csak akkor veszít, ha Írország nyer) is jó oddson lehet fogadni, ezért ezt visszük el. Hiszen azért mégiscsak egy barátságos meccsről beszélünk, amelyet legutóbb szinte napra pontosan két éve vívtak meg Dublinban, ahol a hajrában a házigazdáknak sikerült egalizálniuk (2-2)...

{"headTitle":"Írország - Belgium","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-23 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Belgium -0,25 (ázsiai hendikep)","odds":"1.76","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4387557] 2024-03-23 18:00:00 Írország - Belgiumx;