Felkészülés

A vb-esélyes Franciaország győzelme kombiba jó lehet

A héten elkezdődik a vb-felkészülés utolsó szakasza, ahol a trénerek kikísérletezhetik a tökéletes kezdőt. A honi fogadó döntő többsége szerint a Les Bleus lazán lehozza az írek elleni felkészülési meccset.

Sztárokból nincs hiány. fotó: The Indian Express

Írország az ominózus 2009-es vb-selejtező óta először tér vissza Párizsba, amikor Thierry Henry kezezése miatt csúsztak le a dél-afrikai világbajnokságról. A felek legutóbb Lyonban néztek farkasszemet a 2016-os Eb nyolcaddöntőjében, akkor a Les Bleus 2-1-re diadalmaskodott és meg sem állt a fináléig.

1x2    
Franciaország Döntetlen Írország
1.17 5.75 17.50

Didier Deschamps fiainak már csak három felkészülési meccse van hátra, a következő hetekben még USA és Olaszország válogatottjával néznek farkasszemet. A franciák mestere a félreértések elkerülése végett leszögezte: "Nem akarom, hogy az ír újságírók azt gondolják, hogy azért választottuk a válogatottjukat, hogy csak szórakozzunk és simán nyerjünk. Játszottunk ellenük az Eb-n és nagyon kemények voltak.

Azért döntöttünk mellettük, mert hasonló a stílusuk mint a vb-csoportban lévő ellenfeleinknek - kemény meccsre számítok.

Deschamps számára Dimitry Payet-t leszámítva az egész keret rendelkezésre áll, a várakozások alapján Florian Thauvin, Benjamin Pavard és Presnel Kimpembe is lehetőséget kaphat a találkozón.

A franciák a legutóbbi nyolc hazai meccsükből hétszer minimum két találatot szereztek és a minőségi különbséget figyelembe véve nehéz elképzelni mást, mint hazai győzelmet.

Hasonlóan gondolják ezt a magyar sportfogadók is, hiszen a Tippmixpro statisztikái alapján 79 százalékuk fogad a sikerükre. Érdekes, hogy 11/1 fogadó megpróbálja elcsípni az egészen magas 17.50-es vendég oddsot, míg 12 százalék a remiben hisz a hétfői felkészülési meccsen.

[2683536] 2018-05-28 21:00:00 Franciaország - Írországx;