Magyar válogatott

Minden szurkoló örülhet ennek a megemelt oddsnak a magyar-törökre

Pénteken egy hármas szorzót robbanthat a Tippmixpro oddsrakétája.

A pénteki felkészülési mérkőzésen a magyar válogatott próbálja meghosszabbítani a 12 meccs óta tartó veretlenségi sorozatát. A török válogatott azonban még úgy is komoly kihívást okozhat, ha a legutóbbi két közös meccs a mieink sikerét hozta. A mérkőzésről a szerkesztőink véleményét itt olvashatod.

Szoboszlai Dominikék enyhén esélyesebb a bukmékereknél, de ez csak a hazai pályának szól, hiszen két nagyon hasonló képességű gárda fog megmérkőzni. 

A magyar válogatott legalább két góljára 2.24-es szorzót fizet a Tippmixpro, ehhez képest az Oddsrakétával kereken háromszoros pénzért fogadhatjuk meg ugyanezt. 

 


>>>🚀Részletes leírásunk az Oddsrakétáról🚀 <<<


A magyar válogatott a Puskás Arénában tavaly hatból négyszer lőtt legalább két gólt, azonban talán a szerbek mérhetőek egy szinten ezzel a török gárdával. Sima meccsre nincs kilátás most sem, de azt is nehéz elképzelni, hogy ne lőjön gólt a Rossi-csapat a telt házas Puskásban.

A magas szorzó pedig igazi "szurkolóbarát" fogadás, hiszen ki ne akarna akár a helyszínen, akár a TV előtt ezért a tippért örömmel szurkolni!?

A fogadást a kiemelt események közt találhatjuk meg, de ha valaki az összes sportág alatt böngészik, ne a magyar-török meccset keresse, hanem az Oddsrakéta alpontot.

{"headTitle":"Oddsrakéta - Magyarország - Törökország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-22 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Magyarország legalább két gólt szerez","odds":"3.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás be- és kifizetések 🪪
     
  • Felhasználóbarát mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj fel a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
     
TIPPMIXPRO REGISZTRÁCIÓ
[4421455] 2024-03-22 20:45:00 Magyarország - Törökországx;