Felkészülés

Ezek a legvalószínűbb eredmények a magyar-török sörmeccsen

Kissé meglepő módon nem a Rossi-csapat győzelmére fizetnek a legalacsonyabb szorzót a bukik a pénteki találkozón.

Bő négy hónap telt el a magyar válogatott utolsó mérkőzése óta, akkor örömfocit játszva 3-1-re vertük Montenegrót. Persze mint emlékezetes, nem sokon múlt, hogy valódi tétje legyen annak a csörtének, hiszen Szófiában csak egy 97. percben ajándékba kapott öngóllal sikerült verni Bulgáriát. Ez azt jelentette, hogy 1986 után újra egyenes ágon jutottunk ki nagy tornára, az Eb pedig már itt van a nyakunkban. Addig már csak a finomhangolás a feladat, amit Törökország ellen kezdünk meg a telt házas Puskásban.

A találkozóval természetesen több különböző anyagban is foglalkozunk, most vessünk egy pillantást a lehetséges végeredményekre. A    számai alapján a favorit végeredmény az 1-1, amire 5.25-szörös szorzót kapunk. A honi fogadóiroda  egyértelműen underre rendezkedett be, nem véletlen, hogy a top 5-be csak ilyen eredményeket találunk, a mi szempontunkból az 1-0 tűnik a legreálisabbnak, amire 6.25-szörös megtérülést könyvelhetnénk el.

Tudtad? A törökek elleni legutóbbi mérkőzésünket 2-0-ra nyertük a Puskás Arenában - ha a 2020-as meccs eredménye megismétlődik, akkor 8.50-szeres pénzt vághatunk zsebre.

Tekintve, hogy az utóbbi tíz hazai összecsapásunkból csak egyet veszítettünk el, annyira talán nem kell aggódnunk pénteken. Egy nagyobb odds zöldítéséhez viszont több gólra lenne szükség, ha például Szoboszlaiék lemásolják a Montenegró elleni 3-1-et, rögtön 16.50-szoros haszont helyezhetnénk kilátásba.

{"headTitle":"Magyarország-Törökország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-22 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1-1","odds":"5.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"1-0","odds":"6.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"0-1","odds":"7.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"0-0","odds":"8.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"2-0","odds":"8.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"3-1","odds":"16.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4421455] 2024-03-22 20:45:00 Magyarország - Törökországx;

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
     
  • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
     

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<