Női kézilabda

Meglepő, de a Fradi ellen fogadunk

A bukmékerek szerint a Fradi női kézilabda-csapatára tükörsima bajnoki vár kedden.

Kedden két mérkőzést rendeznek a női kézilabda NB I-ben, amelyek közül a Ferencváros-MTK csörtével foglalkozunk. A meccsnek a zöld-fehérek a toronymagas favoritjai, háromesélyben oddsot sem kínálnak rájuk a fogadóirodák...

Csapathírek

A hétvégéig remek formában volt az FTC, a válogatott szünetet követően a IX. kerületiek ugyanis behúztak a Magyar Kupa Final Fourját, ahol az elődöntőben a Mosonmagyaróvárt (29-25), majd a fináléban a Győrt (25-23) nyomták le. Mindemellett pedig ugye a bajnokságban százszázalékost mérleggel vezetik, vagyis itthon egyeduralkodók.

A hétvégén viszont botlottak a zöld-fehérek, a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének odavágóját 30-28-ra veszítették el a Brest együttesével szemben, hazai pályán. Avagy a vasárnapi, idegenbeli visszavágón 110 százalékra van szükség a csapattól, hogy kiharcolja a továbbjutást.

A franciák elleni odavágót a szokásos kimaradókon túl Kukely és Tomori is kihagyta a Fradiból.


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


Ami az MTK-t illeti, a kék-fehérek lassan egy hónapja nem léptek pályára, a válogatott mérkőzések okozta pauzát követően a keddi lesz az első ütközetük. Legutóbb 36-31-re kaptak ki otthoni környezetükben a Győr ellen, míg előtte a Budaörs (31-25) és a Kisvárda (29-27) együtteseit győzték le az NB I-ben, ahol a nyolcadik helyen tanyáznak.

Mire érdemes fogadni?

A felek az idei szezonban kétszer is találkoztak, szeptemberben 21 találattal, 41-19-re nyert az FTC idegenben a bajnokságban, míg január utolsó napján 14 góllal, 38-24-re győzött hazai pályán az MK keretén belül.

Hatalmas tehát a differencia a felek közt, ugyanakkor a Fradira sorsdöntő meccs vár a hétvégén. Avagy aligha adnak ki magukból a hazaiak kedden 100 százalékot, mindemellett vannak ugye hiányzóik is, s még tartalékolás, pihentetés is befigyelhet.

A hazai siker ugyanakkor borítékolható, ám ezúttal nem várunk markáns különbséget a felek közt, az előjelek alapján, a jóval kipihentebb, tét nélkül pályára lépő MTK-ra fogadunk, igaz, +10,5-es hendikeppel, amibe még ugye a kereken tízgólos ferencvárosi győzelem is beleférne.

{"headTitle":"Ferencváros - MTK","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-19 17:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"MTK +10,5","odds":"1.89","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}