Női kézilabda

Összejön a Fradi-Győr álomdöntő a Magyar Kupában?

A hétvégén rendezik a női kézilabda Magyar Kupa négyesdöntőjét, s van esély rá, hogy összejöjjön az álomfinálé.

Szombaton és vasárnap rendezik meg a női kézilabda Magyar Kupa négyesdöntőjét, méghozzá Tatabányán, vagyis semleges helyszínen. Az elődöntőben a Győr a Debrecennel, valamint a Mosonmagyaróvár a Ferencvárossal csatázik, avagy akár össze is jöhet az álomfinálé, az FTC-ETO. Ugyanakkor szoros, kiélezett küzdelem várható, hiszen a jelenlegi négy legjobb együttes jutott be a Final Fourba, így pedig egy kombi keretén belül fogadunk az elődöntőkre.


>>>Regisztrálok a Tippmixpro-ra ezen a biztonságos linken keresztül <<<


Győr - Debrecen

Két Bajnokok Ligájában érdekelt csapat (mindkét együttes továbbjutott az egyenes kieséses szakaszba) feszül először egymásnak, avagy a Győr és a Debrecen. A felek idén háromszor találkoztak már, ősszel az ETO simán, 35-23-ra nyert a BL keretén belül hazai pályán, viszont januárban már csak kettőt rakott közé az Audi Arénában (25-23), februárban pedig meglepetésre egy góllal megégett a cívisvárosban (28-29).

A legutóbbi találkozásuk óta a Loki háromszor is nyert (Vasas, Savehof, NEKA), míg a Győr a Brest ellen ikszelt a BL-ben, két bajnokiját (Mosonmagyaróvár és MTK ellen) viszont behúzta.

A zöld-fehéreknél a januári orrcsonttörése után visszatér Gros, akivel erősödnek, és szükségük is van rá az elmúlt hetek hullámzó formája miatt. Pláne, hogy az ETO-nak lesz nagyobb veszítenivalója, a debreceniek újfent felszabadultan, teher nélkül léphetnek pályára.

Avagy akár ismét összehozhatnak egy szoros mérkőzést a bukmékerek által jóval esélyesebbnek taksált Győrrel szemben. Persze benne van a pakliban azért egy sima ETO-siker is, így az alap, 5,5-es határt egészen 7,5-ig toljuk fel, s így fogadunk a Lokira elsőként a kombinkon, amely opcióba ugye még a hétgólos győri győzelem is beleférne.

Mosonmagyaróvár - Ferencváros

A másik elődöntőben tehát a Mosonmagyaróvár és az elmúlt két kiírást megnyerő Ferencváros néz farkasszemet egymással. A móváriak az Európa Ligában vitézkednek, a sorozatban a negyeddöntőbe jutottak, míg az FTC a BL-ben érte el mindezt, vagyis ebben a párosításban is két európai kupaporondon érdekelt együttes csap össze.

A két együttes egyébként legutolsó tétmeccsét éppen egymás ellen vívta, bő két héttel ezelőtt, akkor a zöld-fehérek 30-27-re tudtak nyerni Mosonmagyaróváron. Amely már az idei második csatájuk volt, szeptember közepén ugyanilyen arányban győzött az FTC hazai pályán az MKCSE ellen.

A móváriak egyébként nincsenek jó passzban, utolsó négy tétmeccsükből hármat is elbuktak (a Fradi mellett a Győrtől és a Solától is kikaptak, vagyis csak a Targu Jiut győzték le), míg a Ferencváros itthon menetel (valamennyi bajnoki - és kupameccsét behúzta), a BL-ben viszont utolsó két összecsapását elveszítette (Kristiansand, Metz), igaz, ugye mindezeket éppen a Mosonmagyaróvár felett aratott győzelmével feledtette...

Habár a minőségibb garnitúrával rendelkező fővárosiaknál minden bizonnyal ezúttal is lesz egy-két kimaradó, az előjelek alapján arra jutottunk, hogy vélhetően idén harmadjára is lenyomják a móváriakat, már a rendes játékidőben, így ezzel a tippel egészítjük ki kombinkat.

{"headTitle":"Női kézilabda Magyar Kupa négyesdöntő - elődöntők","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-09 15:00","footerTitle":"Eredő odds: 1.91","footerLink":"https://tracker.tippmixpro.hu/link?btag=60708354_340988","events":[{"eventTitle":"Győr - Debrecen // Debrecen +7,5","odds":"1.51","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Mosonmagyaróvár - Ferencváros // Ferencváros","odds":"1.27","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}