Női kézilabda

Ismét álomdöntő, ismét Fradi-siker az MK-ban a Győr ellen?

Zsinórban harmadjára is a Győr és a Fradi feszül egymásnak az MK fináléjában. A bronzért a Loki és a Móvár küzd meg.

Szombaton lezajlottak az elődöntők a Magyar Kupában (a két meccsre ajánlott kombink pedig zöldült), avagy vasárnap a helyosztókra kerül sor. A bronzéremért a Debrecen és a Mosonmagyaróvár, míg az aranyéremért a Győr és a Ferencváros feszül egymásnak. A találkozókkal kapcsolatosan ezúttal is egy kombival rukkoltunk ki.


>>>Regisztrálok a Tippmixpro-ra ezen a biztonságos linken keresztül <<<


Debrecen - Mosonmagyaróvár

Csalódott csapatok csatáját rendezik először meg Tatabányán vasárnap délután. Ugyanakkor egyik félre sem lehet különösebb panasz, a Loki abszolút megnehezített a Győr dolgát, hiába állt hatgólos hátrányban, a hajrában át vette a vezetést (28-27), de végül egy találattal alulmaradt (28-29).

A móváriak kissé simábban veszítettek szombaton, gyakorlatilag rajt-cél vereséget szenvedettek, s végül 29-25 arányban maradtak alul a Ferencvárossal szemben, avagy azon a találkozón is érvényesült a papírforma, de lényegesen simábban.

Habár a felek idei egyetlen találkozóját a Mosonmagyaróvár nyerte 30-23-ra hazai pályán a bajnokság keretén belül még októberben, az azóta eltelt időszakban, s figyelembe véve a felek formáit, képességeit, továbbá, hogy a Loki pihenhetett kicsivel többet a vasárnapi bronzmeccsre, úgy véljük, hogy felé érdemes fordulni fogadásügyileg.

A bukmékereknél a kisalföldiek a favoritok, amivel egyértelműen szembemegyünk. A bátrak háromesélyben is kivehetik a piros-fehérek sikerét, mi azonban +2,5-ös hendivel fogadunk rájuk, amelybe még ugye a kétgólos móvári siker is beleférne.

Győr - Ferencváros

Összejött az álomdöntő, avagy zsinórban harmadjára is a Győr és a Ferencváros feszül egymásnak a trófeáért! Csak halkan megjegyezzük, az előző két kiírást a fővárosiak nyerték...

Ahogy fentebb is említettük az ETO nyögvenyelősebben jutott be a fináléba, míg az FTC simábban, amely csapatba parádés játékkal tért vissza kéztörését követően Lekics, igaz Tomorinak úgy fest, hogy eltört az orra, s vasárnap nem is játszik. A győrieknél Gros tért vissza, de közel sem olyan játékkal, mint a ferencvárosiak szerb irányítója.

A felek idén novemberben, az NB I keretén belül találkoztak, s akkor a Fradi tükörsimán, 28-22-re nyert hazai pályán. A szombati történések alapján, illetve, hogy az utóbbi időkben egyértelműen a fővárosiaknak sikerültek jobban az egymás elleni találkozók (a két csapat utolsó hat egymás elleni tétmeccséből ötöt is a IX. kerületiek húztak be) nem meglepő, hogy inkább rájuk fogadunk. No, de egy izmos, +4,5-es hendikeppel (ebbe a négygólos győri győzelem is belefér), amire kombinkra bőven játszható oddsot kapunk, köszönhetően annak, hogy a bukmékereknél toronymagas favorit a Győr...

{"headTitle":"Női kézilabda Magyar Kupa négyesdöntő - helyosztók","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-10 15:00","footerTitle":"Eredő odds: 2.14","footerLink":"https://tracker.tippmixpro.hu/link?btag=60708354_340988","events":[{"eventTitle":"Debrecen - Mosonmagyaróvár // Debrecen +2,5","odds":"1.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Győr - Ferencváros // Ferencváros +4,5","odds":"1.48","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}