Női kézi BL

Kombiban fogadunk a Fradi és a Győr BL-meccseire

A Ferencváros-Esbjerg, valamint az Odense-Győr női kézilabda BL meccsekből egy kombit gyúrtunk össze.

Ferencváros - Esbjerg

A Fradi egy hete komoly bravúrt ért el a BL-ben, ugyanis az Ikast otthonában hozott össze egy 28-28-as döntetlent (Tomori, Szöllősi-Zácsik és Cirjenics-Kovacics hiányzott a csapatból), amelyet követően nem lépett pályára. Az iksznek köszönhetően pedig fellépett az ötödik helyre és egypontos fórja van a hetedik pozícióban lévő Rapid Bukaresttel szemben.

Az Esbjerg a Zaglebiét verte múlt héten 32-26-ra (a dánoktól Tranborg és Heindahl hiányzott), vagyis hozta a kötelezőt, így továbbra is két ponttal vezeti a nyolcast, majd kedden a Nyk otthonában győzött egy roppant szoros bajnoki meccsen 28-27-re úgy, hogy a találkozón mindössze egyszer vezetett...

Az odavágón az Esbjerg néggyel tudott nyerni a Fradi ellen hazai pályán, papíron idegenben is esélyesebb, de az FTC az Ikast elleni idegenbeli ikszét követően hazai pályán okozhat kellemetlen meglepetést a másik dán együttesnek is, mint ahogyan például tavaly is tette az elődöntőben. Így pedig a zöld-fehérekre egy eltolt, +5-ös európai hendikeppel fogadunk.

Odense - Győr

A győriek tükörsima meccsel indították évüket a BL-ben, hazai pályán 19 góllal nyertek a Savehof ellen, aminek köszönhetően továbbra is százszázalékos mérleggel vezetik a csoportot. A svédek elleni meccset követően nem léptek parkettre, egy hete pedig Fodor és Toft maradt ki Kirkely csapatukból.

Az Odense rangadót vívott a Bietigheim otthonában, ahol végül 28-25 arányban diadalmaskodott (a találkozót Van Der Vliet, Loseth és Rej hagyta ki a dánoktól), így megőrizte második helyét, s immáron három pontot ver a a harmadik helyezettre. Ezt követően szerdán bajnokin volt jelenése a gárdának, amikor is kilenc góllal (32-23) nyert az Aarhus otthonában.

Győrben az ETO nyert egy mondhatni szoros találkozón három góllal, 32-29-re, az előjelek alapján pedig ezúttal is kemény meccset vívhatnak a felek, amelyet a győriek mestere is kiemelt a találkozó előtt. Avagy ki-ki ütközet vizionálható, így a hazaiakra kínált +4-es európai hendikepben látunk fantáziát.


✅ Tipp #1: Ferencváros +5 (EH) + Odense +4 (EH) @1.86

Fogadási határidő: január 13. 16:00