Tenisz

Erre fogadunk a Medvedev - Alcaraz visszavágón

  • Cesc18

Tavaly bántóan egyoldalú döntőt láthattunk, vajon az orosz ezúttal méltó ellenfele lesz a címvédő spanyolnak?

Megismétlődik a tavalyi döntő Indian Wellsben, avagy vasárnap este ismét Daniil Medvedev és Carlos Alcaraz néz farkasszemet egymással a szezon első Masters-fináléjában. Egy éve ledominálta a meccsüket a spanyol tini és bő egy óra alatt 6-3, 6-2-re legyőzte az orosz kihívóját. Semleges szurkolóként, bízunk benne, hogy ennél most egy jóval szorosabb és izgalmasabb döntőt láthatunk majd...

A fogadóirodák szerint ezúttal egyértelműbbek az esélyek, hiszen amíg tavaly 1.80 körül fizetett Alcaraz sikere, addig most a hazai bukmékernél mindössze 1.47-es szorzót kapunk a spanyol címvédésére. 

Mindkét játékos ki lehet már éhezve egy tornagyőzelemre, mert bár a világ legjobbjai közé tartoznak, de Alcaraz a tavalyi wimbledoni címe óta nem nyert trófeát, Medvedev pedig még ennél is régebben, 2023 májusában tudott legutóbb tornát nyerni, akkor egyébként meglepetésre Rómában salakon. 

Azóta az orosz ugye elbukott két Grand Slam-döntőt, a US Openen és idén az Ausztrál Openen, illetve további két másik fináléban, a pekingiben és a bécsiben egyaránt alul maradt. Meglátjuk, hogy ez a sorozatban elveszített négy finálé mennyire lesz benne Medvedev fejében.

Érdekes egyébként, hogy az orosz évekig kifejezetten gyenge volt Indian Wellsben, tavaly viszont ráérzett, hogy mi kell ahhoz, hogy eredményes legyen ezek között a lassú körülmények között. Alcaraz viszont hihetetlenül komfortosan érzi magát Indian Wellsben és a héten nagyon erős szintre építette fel a játékát. Ez most ismét az a Carlitos, aki ellen pokolian nehéz nyerni. 

Az elődöntőben mindketten rosszul kezdtek és egyaránt 6-1-re veszítették el az első szettet. Nagy különbség azonban, hogy Alcaraz az ellen a Jannik Sinner ellen fordított, aki idén egészen idáig veretlen volt, míg Medvedev favoritként Tommy Paul ellen állt fel hátrányból. 
 

Mire lehet érdemes fogadni?


Tavaly a US Open elődöntőjében Medvedev négy szettben nyerni tudott Alcaraz ellen. Előzetesen nem ez az eredmény volt papírforma, hiszen a spanyol 1.25 körüli favorit volt. Nyilván az oroszt soha nem lehet leírni, főleg nem kültéri kemény pályán, de az Indian Wells-i borítás sokkal inkább fekszik Alcaraz teniszének. 

Jól játszik Medvedev, de azért neki nagyon kellene, hogy könnyű pontokat szerezzen az adogatása mögött és erre Indian Wells-ben kevésbé van meg a lehetősége. Az elődöntőben kifejezetten sebezhető volt a szervája, még dupla brékelőnyből is visszaengedte az amerikait. Mondani sem kell, hogy hasonló hullámvölgyek ebben a döntőben aligha férhetnek bele...

Ha nem is lesz annyira egyoldalú finálé, mint a tavalyi, de szerintünk ezt is magabiztosan megnyeri a spanyol, legalább három játék különbséggel. Ehhez a hendikephez ugye elegendő egy 7-6, 6-4-es eredmény is, hogy nyerő legyen. 

{"headTitle":"Daniil Medvedev - Carlos Alcaraz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-17 22:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Alcaraz -2.5 játék hendikep","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás be- és kifizetések 🪪
     
  • Felhasználóbarát mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj fel a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken<keresztül. 👇
     
TIPPMIXPRO REGISZTRÁCIÓ