Magyar Kupa

Így a legbölcsebb fogadni az Újpest-Paks kupacsatára

Újpesten zárul le az MK-nyolcaddöntők sora, ám nem vagyunk benne biztosak, hogy érvényesül a papírforma.

Hatból hat pont idén a Paksnak, az utolsó hat meccsből ötöt nyertek a tolnaiak, pocsék forma az egyik, kiváló a másik oldalon. És mégsem tudjuk behúzni ide egyértelműen a paksi sikert. Lássuk, miért?!

4357849

Megalázó és kijózanító volt a hétvége az Újpest számára, amely úgy sem tudta szorossá tenni a Fradi elleni derbit, hogy a zöld-fehérek 30 percig alig-alig akartak focizni. A Szuszában bekapott ötös után nehéz lenne pozitívumot találni, az újpestiek remegve várják már a szezon végét és az áhított megújulást. Talán az egyetlen szerencséjük, hogy a Kisvárda és a Mezőkövesd is borzalmasan gyenge idén, így a bajnokság elején gyűjtött pontjaiknak köszönhetően megúszhatják a kiesést.

Ilyen hangulatban érkezik a IV. kerületbe az a Paks, amely ha nem is mondhatjuk, hogy biztosan harcban van a bajnoki címért, de legalábbis nem akaródzik egyelőre kipukkadni. Hétvégén éppen Szabolcsban tudott nyerni Bognár György csapata, ám a vezéráldozat nem maradt el: Szappanos Péter több hétre kidőlt.

[4357849] 2024-02-29 19:00:00 Újpest - Paksi SEx;10

És bizony a kapus hiánya sokkal nagyobb probléma, mint bárkié lenne a teljes keretből. Az idei Paks alappillére a válogatott játékos, a mindössze 26 gól és több 1-0-s siker is a korábbi Honvéd-portás érdeme. Szappanos helyét a 20 éves Simon Barnabás veheti át, aki eddig 65 percet védett a bajnokságban, míg a kupában a BKV Előre elleni 7-0-s siker alkalmával volt pályán.

A kapusposzt mellett a legfontosabb faktor, amiért nem merjük behúzni a nap elején a vendégsikert, az a kezdők bizonytalansága. A Diósgyőr-ZTE meccsen is láthattuk, hogy két NB I-es csapat meccsét simán képes eldönteni, hogy melyik fél rotál jobban, Bognár mestertől pedig nem lenne azért idegen, ha a fiataloknak szavazna bizalmat.

"Mint jól tudjuk, a kupában bármi megtörténhet, így én is nehéz mérkőzésre számítok. Mindenki tudja, hogy az Újpest egy vesztes derbi után van, ennek fényében biztos megpróbálják felszívni magukat. Mindezek ellenére győzelmet és továbbjutást várok magunktól. Kielemeztük ellenfelünket, felkészültünk, és próbáljuk ugyanazt a kiváló csapategységet elvinni magunkkal Újpestre is, ami eddig idén mindenhol sokat jelentett számunkra" - nyilatkozta a  vendégeknél Kovács Krisztián.

A bizonytalan tényezők miatt mi nem is merünk szokványos tippet adni, így a magyar fogadóiroda extra, "Oddsrakéta"-piacáról vadásszuk le a magas szorzót.Az Újpest továbbjutására és a mindkét csapat szerez gólt opcióra kombiba kereken 4.00-es szorzóval lehet fogadni, míg a piaci átlag 3.20-3.40 körül mozog ugyanerre a tippre. 

 


✅ Tipp #1: Oddsrakéta: Újpest jut tovább + Mindkét csapat szerez gólt a rendes játékidőben@4.00

 

Fogadási határidő: február 29. 19:00

[4357849] 2024-02-29 19:00:00 Újpest - Paksi SEx;