NB I

Nincs mese, ismét a Loki ellen kell fogadni - erős tippet találtunk

Egyre nagyobb bajban van a Loki, amely előtt most ráadásul hazai rangadó áll.

A forduló rangadójára a Hungária körúton kerül sor, ahol a 2. helyezett MTK a listavezető Ferencvárost fogadja. De emellett is csupa érdekes meccset rendeznek az OTP Bank Liga 8. fordulójában, a menüből pedig most a Loki-Újpest meccs esélyeit veséznénk ki.


 

🚨 A Hathárom 12 év után, napokon belül megszűnik a jelenlegi formájában.🚨

✅ Ne csüggedj, csak költözünk! ✅

Zavartalanul olvashatsz minket a továbbiakban is az alábbi linken:

>>> https://medium.com/@hatharom <<<

🌎 VPN használatával és külföldről persze továbbra is elérhetőek maradunk a szokott helyen!

 

>>> hatharom.com <<<


Négy bajnoki alatt harmadik vereségét szenvedte el a Debrecen, ráadásul az MTK és a Diósgyőr elleni meccshez hasonlóan Pakson is viszonylag sima lett a végére a zakó. Sok sebből vérzik jelenleg a Loki, Megyeri Balázs sérülése, a védelem ingatagsága, a középpálya folyamatosan változó összetétele és a csatárínség így együtt elbírhatatlan teher.

Dzsudzsákéknak össze kell szedniük magukat

"Rossz periódusokban kaptunk gólokat, de szerintem rendben volt a játékunk, egyedül a találat hiányzott. Ugyanazon az úton vagyunk, melyen elindultunk, de a csapategységgel tudunk javítani az alábbi helyzeten. Jó gárdánk van, így biztos vagyok benne, hogy hamarosan kijövünk ebből a kisebb hullámvölgyből" - nyilatkozta Bévárdi Zsombor.

Annyi bizonyos, hogy az Újpest ellen otthon nyernie kell a Debrecennek, nem csak azért, hogy megőrizze felsőházi tagságát, de azért is, hogy egy rangadón hódítsa vissza kicsit a fanatikusok szívét.

Tavaly 7 pont került a hajdúságiakhoz, de azért az első két meccs nagyon szorosan alakult, egyáltalán nem volt nagy különbség a keletiek javára, még az október 4-1 ellenére sem.

Újpesten 6 pont jött össze az utóbbi három hazai meccs alkalmával, ami nem rossz eredmény, így egyelőre úgy tűnik, ez a lila-fehér alakulat egy sima középmezőnybeli gárda lehet a szezon végére. Noha a kapusgondok nem múltak el a IV. kerületben, a védelmet sikerült egy 33 éves szerb hátvéddel megerősíteni, de Milos Koszanovics Debrecenben még biztosan nem lép pályára.

Gólgazdag meccsre van kilátás, mindkét csapat gólátlaga 3 felett van, ráadásul az elmúlt 9 meccsükön összesen 33 gól esett, ami 3,5 feletti gólátlag.

Mi a Loki jelenlegi formája miatt inkább a fővárosiaknak adnánk a pontokat, mindez pedig egy látványos, közönségszórakoztató meccsen születhet meg. A legerősebb tipp egyértelműen a 3., amely csak akkor bukna, ha a lilák egyáltalán nem találnának be - ezt nehéz elképzelni jelenleg.

 


✅ Tipp #1: x2 + Újpest 0.5 gól felett @ 2.05
 

✅ Tipp #2: Újpest vezetésének ideje 0.5 perc felett @ 3.00
 

✅ Tipp #3: Újpest 1.0 gól felett @ 1.90

 

Fogadási határidő: szeptember 30. 19:30