NB I

Benézték a Fradi-Újpest esélyeit a bukik?

  • varin

Nincs igazán ok arra, hogy a Fradi ekkora favorit legyen az ősi rivális ellen, ebből pedig akár hasznot is húzhatunk.

Hétvégén bajnokavatás következhet az OTP Bank Ligában, hiszen amennyiben a Puskás Akadémia nem győzi le a MOL Fehérvárt idegenben és a Kisvárda nem veri meg a Lokit otthon, a Ferencváros abban a tudatban léphet pályára, hogy már egy döntetlennel is biztosan bajnok. Az Újpest elleni hazai pályán aranyérmet ünnepelni - ennél aligha kell szebb ajándék a zöld-fehér híveknek, így minden bizonnyal frenetikus hangulat és telt lelátók várják majd a csapatokat, ám jelen állás szerint az elmúlt évek talán legszorosabb és legizgalmasabb Fradi-Újpest derbije vár ránk.

3612232
A lila-fehérek ugyanis Milos Krusics érkezése óta újjászülettek, a csapat teljesen kicserélődött és már nem egy kiesés elől menekülő gárdát láthatunk, hanem egy olyat, amely küzd a kupadöntőért és matematikailag még az ezüstéremért is az OTP Bank Ligában. A IV. kerületi csapat formáját mi sem bizonyítja jobban, mint az alábbi táblázat, hiszen az elmúlt 10 és 15 forduló alapján is az Újpest vezeti az OTP Bank Liga formatabelláját a Ferencváros előtt.

Fotó: eredmenyek.com

A győzelmek pedig egyáltalán nem a semmiből érkeznek, az újpestiek rendkívül meggyőzően futballoznak minden héten, méghozzá gyakorlatilag lefocizva az ellenfelüket és dominálva a teljes 90 percet.

Krusics mester mellett a 8 forduló alatt 9 gólt szerző és 2 gólpasszt adott Budu Zivzivadze nevét fontos kiemelni, aki a hányattatott székesfehérvári hónapok után olyan magabiztossággal és lendülettel futballozik, hogy nem is csoda, hogy bármikor kapura néz, abból gól lesz.

A két csapatra ugyan kupaelődöntő vár kedden, illetve szerdán, de a vasárnapi bajnokiig bőven ki lehet pihenni a fáradalmakat, így bízhatunk benne, hogy egy szenzációsan jó derbit látunk majd.

Ugyan Csercseszov érkezésével a Fradi is szintet tudott lépni eredményességben és az utolsó 10 Fradi-Újpestet mind a zöldek nyerték, valami azt súgja most nekünk, hogy egy igen szoros, izgalmas rangadó következhet, ahol egyre inkább a lilák sikerében lesz az érték. Az újpesti sikerre most fogadóirodától függően akár 7-szeres szorzóval is tehetünk pénzt, míg az egál hendikep +/- 1.25 körül van.

Szerinted mire lesz érdemes fogadni a rangadón?

[3612232] 2022-04-24 17:30:00 Ferencváros - Újpestx;