NB I

Tud végre meccset nyerni az Újpest?

Edzőváltás is lehet a vége, amennyiben az Újpest zsinórban hetedik bajnokiján sem tud nyerni.

A forduló rangadójának aposztrofálható Fehérvár-Paks rangadót követően Kisvárdáé lesz a főszerep, ahol a sereghajtó szabolcsiak a hat meccse nyeretlen Újpestet fogadják. A 3 pont létfontosságú, hiszen a hazaiak tapadnának a vonalra, míg a vendégeknél nem kizárt, hogy Nebojsa Vignjevics állása a tét. Az esélyek kiegyenlítettek, de mi azért választottunk favoritot.

Hiába a megszerzett 4 pont, továbbra is változatlan a helyzet Szabolcsban, nem fest igazán jól a Kisvárda. Sem az MTK, sem a Debrecen, sem a Diósgyőr ellen nem tudott dominálni Feczkó Tamás gárdája, ugyanakkor ez egy remek lehetőség a zárkózásra, hiszen az Újpest ellen favorit, a két üldözött pedig "nyerhetetlen" meccs előtt áll, ugyanis a Zete a Fradi, a Kövesd pedig a Puskás Akadémia vendége lesz.

 

 

Feczkó a keleti rangadó után erőteljesen a bíráskodást emelte ki, mint negatív tényező, ugyanakkor mi nem osztjuk a véleményét, persze a sok hiányzó miatt amúgy sincs könnyű dolga a Várdának. Viszont, ami optimizmusra adhat okot a piros-fehéreknek, az az Újpest elleni hazai széria, hiszen csak 2023-ban már kétszer is legyőzte a Várda a lila-fehéreket otthon, akik 2018 óta 5 bajnokin csak 2 pontot szereztek a Várkerti Stadionban.

Ahogyan a hazaiak szezonja nem fest jól, úgy Újpesten is van ok az aggódásra, amit jól jelez, hogy a Várdára elutazók jegyét a klub állja, így az biztos, hogy a vendégszektorban telt ház lesz ezúttal is - persze aligha lehet bármikor is okolni az ezerfejűt Csobothék gyenge formája miatt. Bár a zalaegerszegi remi után inkább elégedetten értékelt Vignjevics a kései pontvesztés ellenére is, azért ha a évet vereséggel zárná az Újpest és mondjuk a 9. helyen telelne, akkor nem biztos, hogy lenne maradása a szerb trénernek.

Nem szolgálta meg nagyon a bizalmunkat az Újpest, de jobb csapatnak tartjuk a fővárosit, mint a Kisvárdát. A halványan javuló tendencia is azt mondatja velünk, húzzuk be a lila-fehérek sikerét, méghozzá a "döntetlen esetén a tét visszajár" opcióval, amelyre a piac legmagasabb szorzóját adja nekünk a Tippmixpro. Ezen kívül underezünk is, nincs most abban az állapotban egyik fél sem, hogy igazán vakmerő, látványos futballba szaladjon bele, ami hoz mondjuk egy 3-3-at.

 


✅ Tipp #1: Újpest DNB @ 2.10

 

✅ Tipp #2: 2.75 gól alatt @ 1.75

 

Fogadási határidő: december 16. 15:00