NB I

Melyik fővárosi csapat süllyed még mélyebbre? Hatpontos rangadó!

  • varin

Rangadó, ráadásul teljesen háromesélyes a Honvéd-Újpest, amely az egyik csapatnak nagyon fájhat majd...

Tavaly óta nem sok minden változott az OTP Bank Ligában, ami az Újpestet és a Honvédot illeti, mindkét fél pocsékul kezdte a szezont. Persze korai még ítéletet mondani bármelyik fél felett, különösen a lilák tavaly tavaszi menetelését látva, mindenesetre a helyzet finoman szólva is aggasztó. Így nyugodtan nevezhetjük ezt a meccset hatpontos rangadónak.

3926410

Talán kicsit meglepő lehet, de a nyeretlen mérleg és -2 pont ellenére is az Újpestet láttuk eddig jobbnak. A lilák a lejátszott 8 félidőből 4-5-ön is egészen jól futballoztak, más kérdés persze, hogy 0-3-akról nehéz egy meccset visszahozni. A Paks ellen viszont megmutatta a IV. kerületi gárda, hogy van tartása, közel volt a bravúros döntetlenhez Milos Kruscsics csapata, de a helytállásból nem lesz még pont. Különösen biztató volt az új igazolás, Fernand Gouré debütálása, aki negyedóra alatt gólt lőtt és kapufát is szerzett.

Persze ettől még nem kell túlmisztifikálni az Újpestet, hiszen a csapatnak sem a védelme, sem a támadójátéka nem éri el még a középszerűt sem, nem véletlen tehát a gyatra rajt.

Ugyanakkor a Honvéd csapatában egy fogható ellenfél lesz a csütörtöki rivális, hiszen Tam Courts csapatának eredménysorát is csak egy szerencsés angyalföldi siker díszíti. Az, hogy hétvégén a Fradi habkönnyen verte a XIX. kerületieket 3-1-re, nem igazán releváns, viszont a Honvédnál sem látszódik az, mitől jönnek majd ki a gödörből.


Ha most nincs előfizetésed a Logibeten, gyakorlatilag ingyen juthatsz hozzá a nyerő tippekhez!

Az előfizetés a második hónaptól kezdve teljes áron újul meg


Az biztos, hogy mindkét csapatnak nagyon kellenek a pontok, persze ezt kár is nagyon kihangsúlyozni. Logikus lenne ennek szellemében körülnézni a lapos piacokon, és nem is szerepelnek rosszul a csapatok ebben a kategóriába. Az Újpest 4 meccsen 16, a Honvéd pedig 5 meccsen 14 figyelmeztetésnél tart, de azért nem árt tudni, a tavalyi 3 randevún összesen csak 14 kártya került kiosztásra.

Berke Balázs vezeti a meccset, aki márciusban 3 lappal lehozta a csörtét, míg az idei két bajnokiján 6-6 lappal szórta meg a feleket.

Nehezen tippelhető 90 perc, jogosan háromesélyes a meccs. Leginkább a 3 újpesti lapban látunk fantáziát, idén keményen futballoznak a lila-fehérek és hiába járunk a bajnokság korai szakaszában, a tét nem kicsi.

{"headTitle":"Budapest Honvéd-Újpest","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-01 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Újpest 2,5 lap felett","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3926410] 2022-09-01 19:00:00 Honvéd - Újpestx;