Logibet

Ha hosszútávon megbízható tippeket keresel, a legjobb helyen jársz

  • Logibet

A Logibet csapatsport-szakértője remek időszakot tudhat maga mögött, az elmúlt 10 hónapban végig profitálni tudott.

A Logibeten már megszokhattuk, hogy nem csak a futball van a középpontban, a tippmesterek széles körből szeretnek tippeket hozni. Knorbika sem a futballban találja meg a számításait, a tippmester ugyanis a kézilabda és kosárlabda tippekkel operál, ahol kimagasló eredményeket nyújt.

2015 óta tagja a Logibetnek, ezalatt pedig lassan 1400 tippen is túl van, a megtérülési mutatója (ROI) pedig 8.88%-os, ami kimagasló mutatónak számít. 

A tippmester követése nagyon egyszerű, ugyanis minden tippjét hármas egységtéttel adja fel. Nem kell a követőknek variálnia a tétezéssel, a letisztult stratégia pedig hosszútávon garancia a sikerre. Szerencsére esetében a nagyon gyors oddsesések sem jellemzőek, de természetesen célszerű sietni a tippfeladással az esetében is.

A kosárlabda a kedvenc sportága, a tippjeinek körülbelül a kétharmadát innen hozza, de emellett a kézilabdát is követi és szerencsére mindkét sportágban kiemelkedő eredményeket hoz. Ritka a mínuszos hónap 

Mit kapsz, ha előfizetsz knorbika tippjeire?

  • Csapatsport tippeket, elsősorban kosárlabdából vagy kézilabdából
  • Stabil tippmestert
  • Letisztult, egységes tétezést, amit könnyű lekövetni
  • Havi 10-15 tippet

Hogyan juthatok hozzá knorbika tippjeihez?

A tippmester tippjeihez NORMÁL csomag előfizetés szükséges, amivel nemcsak őt, hanem minden további tippmester (kivétel buszkec, david667) tippjét is megkapod.

 

Érdekelnek a nyerő tippek, előfizetek!