Logibet

Csak a szokásos? Íme az újabb nagy fogás a hétvégéről - fotó

  • Logibet

Ha Forma-1-es hétvége, akkor mostanában minden david667-ről szól.

Már két hete jeleztük, hogy a Logibeten david667 bombaformában van, a tippmester ugyanis az Olasz Nagydíjon őrült szorzókat vadászott le. A Száguldó Cirkusz az előző hétvégén Szingapúrban folytatódott, de a nagy fogás most sem maradt el.

A tippmester ugyanis jól ráérzett, hogy ez a hétvége nem a Red Bullról és Max Verstappenről fog szólni, így az időmérőn megjátszotta a két Ferraris pilóta és Sergio Perez sikerét is.

Miután Carlos Sainz került a pole-ba, így 23-szoros kasszát ért a spanyol pilóta első rajtkockája.

 

Előfizetői szelvény

Az olvasói szelvényen pedig az látszik, hogy nettó 90 ezer Ft profitot hozott ez a tipp, amiből ha levonjuk a vesztes időmérős tippeket (Leclerc és Perez győzelem) még mindig több, mint 80 ezer Ft profitot szállított a rutinos olvasónknak a szombat délután.

Többek közt ennek a tippnek is köszönhetően david667 számai kilőttek szeptemberben, hiszen egészen szürreális, 153 egységes profitnál jár a hónapban 32 tipp után.

A tippmester ráadásul aktív a Discordon is, ahol az élő szögletes tippjeit kaphatod meg. A tippmesterre egyéni előfizetési csomaggal lehet előfizetni, az ára pedig 29.99 euró, ami (akár csak ez a kép is mutatja), eltörpül a várható nyeremények mellett.

 

Feliratkozom, jöhetnek david667 Logibet és Discord tippjei!