Logibet

Nincs megállás, továbbra is bombaformában az év tippmestere!

  • Logibet

Újabb szenzációs hónapot futott buszkec, akin nem fog a nyomás, melyet az Év tippmestere-cím jelent.

Csatlakozz a nyerők táborához!

A logibetes előfizetők 2023-ban buszkecet választották az év tippmesterének, miután bőven több, mint 300 egység profitot halmozott fel az óévben. Januárra a kézilabda-Eb és a barátságos mérkőzések okán még nagyobb volt az elvárás a tipsterrel szemben, aki úgy döntött, nem lassít és tovább üti a bukikat, megcélozva ezzel az idei címet is. Ha csak egy tippmesterre iratkozol fel, az buszkec legyen, mutatjuk is, hogy miért!

Buszkec januárban a Logibeten és a Discordon összesen 91 tippet publikált, melynek közel a 70%-a nyert. Egy hónap alatt a tippmester +40 egységet nyert!

Könnyedén kiszámolható, hogy buszkec már akár 1€-s(!!!) egységenkénti tét esetén is majdnem visszatermelte az előfizetés árát, míg mondjuk ha valaki 6000 forintos egységenkénti téttel rakja a tippjeit, januárban körülbelül 240 ezer forinttal(!!!) egészíthette ki a fizetését.

 

Miért válaszd buszkecet?
 

  • A Logibeten mérkőzés előtti, a Discordon pedig élő és kombitippeket ad szinte minden nap.
     
  • Minden tippje megjátszható a Tippmixpro vagy Vegas fogadóirodáknál.
     
  • A kézilabdára való rálátása egészen elképesztő, így akár eldugottabb ázsiai bajnokságra is kaphatsz tippeket.
     
  • Az eredményessége évek óta töretlenül kimagasló, nem véletlenül lett 2023-ban is az év tippmestere.
     
  • A 49.99€-s előfizetési ár rendkívül alacsony egy ilyen képességű tippmester esetén.
     
  • Egyedülálló információs forrásai vannak, amelyek segítik őt meccseket eldöntő infókhoz jutni - erre remek példa ez a tipp is

 

Buszkec kizárólag a Logibeten, illetve a Discordon ad tippeket, sehol máshol nem elérhetőek az ötletei. Úgy véljük ,a fenti érvek egyértelműen bárkit meggyőznek, aki ért a sportfogadáshoz, hogy nála értékesebb tippmestert a magyar piacon (de még a nemzetközin sem) nemigen találni!

 

 

Érdekelnek a kézitippek, előfizetek buszkecre!