NB II

Bajnerékre is fogadunk - ezek lehetnek a hétvége legjobb tippjei a másodosztályból

Címkék:

Három tippet találtunk a Merkantil Bank Ligából vasárnap délutánra.

Rendkívül fontos játéknapot rendeznek a Merkantil Bank Ligában, hiszen hétfő este Győr-Nyíregyháza rangadóra kerül sor. Ezzel a meccsel még nem foglalkozunk, de a vasárnapi menüből több érdekes meccs is szemet szúrt, így három tippel is megfűszerezzük a délutánt. Lássuk, mik a legjobb tippek az NB II-ből!

 

Pécs-Ajka

Pocsékul indult a szezon a mecsekaljai gárdánál, amely 3 meccs alatt 1 pontot szerzett és egy híján annyi gólt kapott, mint előtte 18 találkozón. Az edzőváltás nem is váratott magára, de az nagy kérdés, hogy Mátyus János mire lesz képes ilyen rövid idő alatt. Baranyába ezúttal az Ajka látogat, amely tökéletes rajtot vett, 2024-ben a Budafokot, a Szegedet, a Soroksárt és a Mosonmagyaróvárt is legyőzte, így meg is kezdte az elszakadást az alsóháztól.

[4220110] 2024-02-25 14:00:00 Pécs - FC Ajkax;10

Meglepő lenne, ha túl nagy gólfesztivált látnánk, egyik csapat sem az az "adok-kapok csapat" idén, sőt... Ha az Ajkát nézzük, 21-ből 14-szer, a pécsieknél 19-szer nyert ez a tipp, míg a közös múltban az utolsó 9 meccsen mindig.

Tipp: Nem szerez mindkét csapat gólt @1.65

 

Kazincbarcika-Vasas

A felvezetőben említett Győr-Szpari meccs már csak azért is különösen lényeges, hiszen a Vasas mostanra 2 pontra feljött az ETO-ra, így ha Tóth Milánék nyerni tudnak Barcikán, hatalmas nyomást helyeznek az edzőváltáson átesett zöld-fehérekre. És bizony az angyalföldiek szorzója nem is rossz, közel duplázhatunk a vendégsikerrel.

Bár tény, hogy Desits Szilárd csapata rendkívül kétarcú csapat benyomását kelti, hiszen képesek pocsék játékkal 0-0-t játszani Budafokon, majd öt nappal később 4-et rúgni a Pécsnek, de ebben az oddsban véleményünk szerint akad érték. Noha a KBSC nem szerepel rosszul, úgy hisszük, a fővárosiak nem botlanak ismét.

Tipp: Vasas @1.84

 

Haladás-Tiszakécske

Szinte letarolta a magyar sportsajtót a hír, mely szerint Bajner Bálint a tavaszi szezonban a Haladás futballistája lesz. Bár vasárnap még aligha lép pályára új csapatában, azért külön figyelem kíséri majd ezek után a szombathelyi klubot. Amely a hét utolsó napján kiesési rangadót vív otthon a Tiszakécskével.

Duna Aszfalt TVSE#hungary-duna_aszfalt_tvse#10

A vendégeknél továbbra is nagyok a problémák, október 1-je óta nem nyert a csapat, Kis Károly vezetésével pedig két ponttal nyitotta a tavaszt négy meccsen. Rettenetesen kell mindkét csapatnak a győzelem, és bár a Kécske finoman szólva sem az az "overes" csapat, mi azért itt számítunk néhány találatra.

Tipp: 2.25 gól felett @1.86