NB II

Ezzel a kombival dupláznánk a másodosztályban

Érdekes meccsekre kerül sor szerdán a Merkantil Bank Ligában.

A 18. forduló elmaradt mérkőzéseit rendezik meg szerdán az NB II-ben, az éllovasok közül a Győr és a Vasas is pályára lép. A két fél között 5 pont a különbség, így kiemelten fontos, mit is játszanak a felek aktuális meccseiken. A Győr városi rangadót vív a Gyirmót ellen, míg a Vasas Budafokra látogat, a papírforma pedig azt ígéri, hogy akár mindkét fél megéghet. Lássunk egy könnyed kombit, amely duplapénzt ígér.

Győr-Gyirmót

Picit döcögősen kezdte az évet az ETO, de az angyalföldiek így is csak 1 ponttal tudták csökkenteni hátrányukat. A zuglói vereséget követően Nenad Lukicsék a Csákvár ellen is hátrányba kerültek, ám többek között az említett támadó góljának köszönhetően is, végül összejött a fordítás.

A feljutásra esélyes ETO-ra újfent nem vár könnyű meccs, hiszen a Gyirmót látogat az ETO Parkba, amely öt meccsből álló veretlenségi szériát építget, legutóbb Budafokon tudott fordítani. A két csapat ráadásul rendre változatos mérkőzéseket játszik, idén júliusban a Győr 3-2-re nyert, míg például az előző szezon végén a Gyirmót egy négyest lőtt otthon, igaz, egy még jóval gyengébb ETO-nak.

Nehéz elképzelni, hogy itt ne potyogjanak a gólok, hiszen a hazaiak meccsein a gólátlag a második legmagasabb az NB II-ben. Tippünk csak 0-1 gól esetén lenne vesztes, ilyenre pedig nagyon ritkán van példa a felek egymás elleni csörtéin.

Tiszakécske-Kozármisleny

Egy fokkal talán óvatosabban fogalmazhatunk a Kécske-Misleny meccsen, bár azért a vendégek esetében is kevés az unalmas meccs. Bár az újonc parádésan kezdte az évet, a sejtett visszaesés elérkezett, idén csak 1 pont jött össze 2 meccsen, miként a felkészülési időszakban is látszódott, hogy azért Aczél Zoltánék nem lesznek harcban a feljutásért.

Tiszakécskén viszont nagy a gond. Hiába a novemberi edzőváltás, Kis Károllyal sem sikerült még pontot szereznie a Kécskének, és a nyíregyházi vereség még belefér a pakliba, otthon a Siófoktól hármat kapni már nem elfogadható. Zamostnyék így jelenleg osztályozós helyen állnak, ahonnan csak győzelmekkel lehet előrelépni.

Mi itt is várunk 2-3 gólt, ahogyan a két csapat közös múltja eddig simán hozta az overeket. A vendégekben kódolva vannak a gólok, míg a Kécskének muszáj ezeket a meccseket megnyernie, ha nem akar cidrizni tavasszal.


✅ Tipp #1: Győr-Gyirmót: 2.0 gól felett + Tiszakécske-Kozármisleny: 1.5 gól felett @1.99