NB II

Dupláznánk a Nyíregyháza-Kozármisleny rangadón

Címkék:

Tévés meccsel zárul az NB II hétvégi fordulója, hétfő este a Nyíregyháza a Kozármislenyt fogadja.

Egy mérkőzés maradt hétfőre az NB II 17. fordulójából, a kör előtt listavezető pozíciót elfoglaló Nyíregyháza a szezon meglepetéscsapatát, a Kozármislenyt fogadja. A hétvégi eredmények ismeretében a hazaiak számára ez egy hatpontos találkozó lehet, hiszen a Vasas egy 90. perces bekapott góllal újabb két pontot elveszített Soroksáron, a Győri ETO ugyanakkor - ha nehezen is - de legyűrte az Ajka csapatát. 

Ez azt jelenti, hogy a Szpari egy győzelem esetén 9 egységgel megléphetne a harmadik helyen álló Vasastól, ami már olyan előny, ami akár elegendő is lehet egészen a szezon végéig. 

Az Aczél Zoltán vezette Kozármisleny a 4. a tabellán, egy sikerrel ismét felléphet a dobogóra. A  baranyai kiscsapat ilyen szintű menetelésére senki nem számított a szezon elején, a biztos bent maradás immáron nem lehet kérdés, az ugyanis inkább az, hogy mikor pukkad ki - ha egyáltalán kipukkad - az Aczél-féle szerkezet. 

 

Mire érdemes fogadni? 

A fogadóirodák szerint a Szpari a favorit, amelynek sikerét 1.85-1.90 között mérik többnyire a fogadóirodák. Nagyon nem is lehet ezzel most vitatkozni, hiszen Tímár Krisztián együttese abszolút topformában van, múlt héten egy hetest tudott gurítani a Csákvárnak, komoly hiányzója pedig nem lesz ezen a meccsen. 

A meccset majd Balmazújvárosban rendezik, ahol az esős időjárás ellenére viszonylag tűrhető minőségű gyep fogadhatja a csapatokat. Ez azért is lehet kulcskérdés, mert mindkét csapat szereti a sokpasszos futballt, ha viszont nem lenne ideális a talaj minősége, akkor ezt a stílust nehéz lenne képviselni. 

Bár a Szpari sikerét valószínűnek tartjuk, mégsem a kimenetelre fogadnánk, mivel a Misleny elég veszélyes csapat. 

Egy olyan tippet néztünk ki a meccsre, amely Aczélék majdnem minden idei rangadóján nyerő lett. A gól-gól és 2.5 fölé tipp jött volna Kozármisleny csapatának Honvéd, Győr és Vasas elleni találkozóján is. 


✅ Tipp #1: Mindkét csapat szerez gólt + 2,5 felett@2.15

Fogadási határidő: december 4. 18:00