Női kézi BL

Erre fogadunk a Győr BL-rangadóján

Fogadáskészítős tippel próbálkoznánk a Győr és a CSM Bukarest csatáján.

Szombaton kirakatcsapataink közül csak a Győr lép pályára a női kézilabda Bajnokok Ligájában, az ETO pedig a CSM Bukarest együttesét fogadja. Az oddsmesterek szerint igen egyértelműek az esélyek, a "H"-t ugyanis átlagosan mindössze 1.20-szoros pénzért kínálják...

Csapathírek

Pedig a győriek számára már nem lesz tét, három körrel a csoportkör vége előtt behúzták nyolcasukat, köszönhetően az eddigi százszázalékos (!) mérlegüknek. Az NB I-ben már nem teljesítenek ilyen jól, ahol két vereséget is szenvedtek, legutóbbi hazai bajnokijukon is csak kínkeservesen nyomták le a Debrecent.

Azóta viszont könnyedén átléptek a BL-ben a Buducsnoszton (29-21), az NB I-ben a Dunaújvároson (34-16) idegenben, míg a Magyar Kupában a Kisvárdát győzték le az Audi Arénában 18-cal hétfőn (37-19), s jutottak be a sorozat négyesdöntőjébe.

A zöld-fehéreknél az utóbbi meccseken többen is pihenőt kaptak, biztos hiányzójuk a hírek szerint csak Fodor lesz szombaton.

Ami a vendégeket illeti, a románok fordított utat járnak be, mint a győriek. Hazájuk bajnokságában remekelnek, 15/15 sikerrel állnak, s kilencpontos előnnyel vezetik a sorozatot, amelyben legutóbb hétfőn léptek pályára, amikor is tízgólos sikert arattak a Magura Cisnadiei ellen.

A BL-ben viszont nem tűnnek ki, 11 kört követően 13 megszerzett pontjukkal a harmadik helyen tanyáznak a csoportban, s ugyanennyi egysége van a negyedik Brestnek, az ötödik Bietigheimre mindössze egy pontot vernek, ugyanakkor három pontra vannak a második Odensétől, avagy még bőven kaparniuk kell a hátralévő meccseken.

A világbajnokság után a sorozatban a Buducsnosztot (44-26) és a Savehof (35-26) együtteseit könnyedén lenyomták hazai pályán, viszont a Brest otthonában kikaptak (21-24).

Legutóbbi BL-meccsüket egyébként Glauser, Gutiérrez és Pintea hagyta ki.

Mire érdemes fogadni?

A felek szeptemberi, bukaresti ütközetét a ETO 27-23-ra nyerte meg, ami már zsinórban az ötödik magyar siker volt ebben a párosításban. Az előjelek alapján a zöld-fehérek győzelme most is bőven benne van a pakliban, ugyanakkor nem szabad elmenni azon tény mellett, hogy számukra abszolút tét nélküli lesz ez a találkozó. 

Mindezek tükrében pedig egy fogadáskészítős tippel próbálkoznánk a találkozón, amely alapján legalább 55 gólra fogadunk, valamint arra, hogy a CSM maximum nyolcgólos vereséget szenved az Audi Arénában. Ugyanis akár egy remek, szoros mérkőzés is kikerekedhet ebből a találkozóból, köszönhetően az ETO-nak, amely csapat számára ugye már nincs tét, de otthoni környezetében borítékolható, hogy jól akar teljesíteni.


✅ Tipp #1: Gólok száma 54,5 felett + CSM Bukarest +9 (EH) @2.02

Fogadási határidő: február 3. 18:00