Vízilabda

A döntőért ugrik medencébe a Varga-csapat - tipp a horvát-magyarra

A magyar férfi vízilabda-válogatott a házigazda horvátok ellen elődöntőzik az Európa-bajnokságon vasárnap.

Vasárnap az elődöntőket rendezik a férfi vízilabda Európa-bajnokságon, amelyen komoly meglepetésre a magyar válogatott is érdekelt lesz! A mieink a házigazda horvátok ellen játszanak, a csatának pedig déli szomszédjaink az esélyesei, a bukik ugyanis átlagosan 1.40-szeres pénzért mérik sikerüket.

Csapathírek

A megfiatalított magyar válogatott folytatta bravúros sorozatát, hiszen a negyeddöntőben Szerbiát 10-10-es döntetlent követően büntetőkkel (5-4) legyőzte, így biztosan éremért játszik az Európa-bajnokságon!

Varga Zsoltékra vasárnap ismét egy kemény feladat vár, hiszen a házigazda, címvédő horvátokkal néznek farkasszemet. Igaz, legalább lesz esélyük visszavágni a 1,5 éve elszenvedett Eb-döntőbeli vereségért (9-10)...

A horvátok egyébként a negyeddöntőben a görögöket nyomták le öt góllal úgy, hogy a félidőben még a hellének vezettek, ám azt követően a házigazdák zsinórban nyolcszor (!) találtak be (a végén még jött két görög-találat), aminek köszönhetően végül 13-8-ra nyertek.

A horvátok kiváló játékerőt képviselnek, ráadásul igencsak összeszokottak is, amelyről mindent elmond, hogy a 1,5 évvel ezelőtti döntőre nevezett 13 játékosukból 10 most is megtalálható keretükben, arról már nem is beszélve, hogy ismét övék a hazai pálya előnye...

Igaz, a mieinket már egyáltalán nem kell félteni:

"Sokunknak ez az első Eb-je, így már önmagában az életre szóló élmény, hogy az elődöntőben vagyunk. Nagyon remélem, és úgy is érzem, hogy folytatódni fog a sikerszéria, a szurkolók és a tévénézők bízhatnak bennünk, mert mindent meg fogunk tenni minden találkozón az utolsó pillanatig" - mondta Vigvári Vince az MTI-nek, majd hozzátette, az elődöntőben - ahogy fogalmazott - "háborút rendezünk, és aztán majd az utolsó meccsen is".

Mire érdemes fogadni?

Természetesen a horvátok a favoritok, akik vélhetően be is húzzák az elődöntőt, azonban ha ismét jól működik a magyar védekezés, akkor azért benne lehet a pakliban a meglepetés. Persze a védekezésre a másik oldalon sem lehet panasz ezidáig, a horvátok a spanyoloktól 9, a franciáktól 7, a montenegróiaktól 11, míg a görögöktől 8 gólt kaptak...

Avagy azon a véleményen vagyunk, hogy a felek mostani meccse nem a gólokról szól majd, így a 21,5-es határon a kevesebb opciót húzzuk be.


✅ Tipp #1: Gólok száma 21,5 alatt @1.82

Fogadási határidő: január 14. 18:30