Vízilabda

Ezt néztük ki a magyar-szerbre

Férfi vízilabda-válogatottunk Szerbia ellen csatázik a horvátországi Európa-bajnokság negyeddöntőjében.

Pénteken kerülnek megrendezésre a negyeddöntők a férfi vízilabda Európa-bajnokságon. A magyar válogatott ősi riválisával, Szerbiával találkozik, a meccsnek pedig déli szomszédjaink a favoritjai, legalább is a bukmékerek szerint, akik átlagosan 1.60-szoros pénzt kínálnak a szerbek sikerére háromesélyben.

Csapathírek

A megfiatalított magyar válogatott óriási bravúrt hajtott végre, hiszen a csoportkör zárómeccsén 10-5-re győzte le Olaszországot, így végül megnyerte négyesét. A negyeddöntőben viszont ismét borzasztóan nehéz feladat előtt állnak Varga Zsolték, hiszen a szerbekkel meccselnek.

Azokkal a szerbekkel, akik az utóbbi időben gyengélkedtek, s a kétdivíziós Eb-n bizony az alacsonyabb divízióban voltak. Az első három meccsüket (Izrael, Németország, Málta) tükörsimán behúzták, a nyolcaddöntőben pedig néggyel nyomták le a franciákat.

Ellenfelünk keretében hat (!) olimpiai bajnoki is megtalálható, ugyanakkor szövetségi kapitányunk amondó, hogy más rendszerű, de ugyanolyan magas színvonalú védekezéssel lesz esélyünk, mint amivel az olaszok ellen győztünk.

"A szerb csapat most a legkomplettebb az utóbbi két évben, és ez látszik a játékukon. Kevesebb nehéz mérkőzésen vannak túl, talán a franciák elleni az elsődleges elemzési pont, ami három negyeden át szoros volt, aztán a negyedikben kijött a fizikai és a játékbeli különbség" - nyilatkozta Varga Zsolt a waterpolo.hu-nak.

Az olaszok elleni ötgólos győzelemnek ára is volt, többé már senki sem tekint úgy a válogatottra, mint lelkes, feltörekvő fiatalok kedves gyülekezetére. A kétszeres olimpiai bajnok Madics is megmondta szerdai győzelmük után: a történtek fényében egyértelműen úgy állnak fel ellenünk, mintha a világbajnok gárdával mérkőznének...

Mire érdemes fogadni?

Szoros mérkőzésre van tehát kilátás, s ha bár papíron a szerbek az esélyesebbek, a magyar olaszok elleni játéka után nem érdemes a mieink ellen fogadni, ugyanis tényleg bármi benne lehet abban a bizonyos pakliban...

Az viszont biztos, hogy kőkeményen védekeznek majd a felek. A mieink úton, útfélen ezt hangoztatják, hogy csak így érhetünk el remek eredményeket. Eddig pedig a komoly meccseken jól is ment a védekezés, a görögök ellen tíz, az olaszok ellen pedig mindössze öt gólt kaptunk, viszont cserébe nem is lőttünk sokat (a helléneknek nyolcszor, a taljánoknak tízszer találtunk be). Ám így vannak ezzel a szerbek is, Madics kihangsúlyozta, hogy akkor van jó esélyük pénteken, ha jól tudnak védekezni...

Mindezek tükrében, pedig nem valószínű, hogy kiszakad a gólzsák a felek negyeddöntőjében, ezért a 22,5-es határon a kevesebb opciót húzzuk be.


✅ Tipp #1: Gólok száma 22,5 alatt @1.66

Fogadási határidő: január 12. 15:00