Vízilabda

Erre fogadunk a magyar válogatott legfontosabb Eb-meccsén

Kedden este a magyar női vízilabda-válogatott Olaszország ellen negyeddöntőzik a hollandiai Európa-bajnokságon.

Nem okoztak gondot lányainknak a csehek a nyolcaddöntőben, játszi könnyedséggel, 27-4 arányban nyertek ellenük, így kedden az olaszok ellen negyeddöntőznek.

Ez a meccs már jóval szorosabb lesz, ez borítékolható, hiszen az olaszok nem képviselnek gyenge játékerőt. Ugyanakkor tény, hogy eddig nem muzsikálnak jól a tornán, a két kötelezőjüket hozták, a spanyoloktól viszont tükörsimán kikaptak.

Az biztos, hogy amely csapat továbbjut, annak lesz esélye, hogy erről a tornáról kvalifikálja magát a nyári ötkarikás játékokra, amelyik veszít, annak viszont nem. Avagy igen nagy téttel bír a felek csatája, arról nem is beszélve, hogy a győztes ugye biztosan éremért játszik a tornán...

Mindezek tükrében nem meglepő, hogy a bukmékerek szerint teljesen háromesélyes a csata, még akkor is, ha a mieinknek ez lesz az ötödik meccse az ötödik nap alatt, míg az olaszok egy napot pihenhettek. Igaz, az utolsó két találkozónk kvázi edzéssel ért fel, így különösebb fáradtságról nem beszélhetünk, viszont úgy fest, hogy Gurisatti a negyeddöntőben is harcképtelen lesz a mieinktől.

Összességében a megszokottól egy lassabb mérkőzést várhatunk, amelyen a védekezés lehet a döntőfaktor. Avagy véleményünk szerint, a tét rányomja majd a bélyegét a találkozóra, mindemellett, ha nem megy el nagyon az egyik csapat, akkor nem kellene, hogy kiszakadjon a gólzsák, így a felek jó eséllyel maradhatnak 21,5 gól alatt, ahogyan tették az utolsó négy egymás ellenijükön is...


✅ Tipp #1: Gólok száma 21,5 alatt @1.86

Fogadási határidő: január 07. 20:30