Angol foci

Három meccses kombival várjuk az FA Kupa fordulót

Három meccses kombit raktunk össze az FA Kupa harmadik fordulójára.

Newport - Eastleigh

A hazaiak a negyedosztályban, a vendégek az ötödosztályban játszanak, de mindkét fél a középmezőnyt koptatja, még ha a hazaiak inkább alulról is közelítik. Ezeknek a csapatoknak két kört már kellett menni, a Newport pedig megoldott már két ötödosztályú riválist, a dobogós Barnes és az Oldham ellen lépett tovább, most pedig jöhet az Eastleigh.

A vendégek a National League-ben sem a védekezésükről híresek, a 49 kapott gól a negyedik legrosszabb a ligában, ráadásul az elmúlt hetekben kifejezetten sok gólt nyel be az Eastleigh. Továbbá három fontosabb hiányzó is lesz a vendégeknél, míg a Newportnál visszatérhet 1-2 játékos. Ki kell jönnie a hazaiak minőségbeli fölényének, legalább két gólt várok a Newporttól, hiszen hátul a legutóbbi 5 meccsen 14 gólt kapott (!) az Eastleigh, most pedig jöhet egy minőségibb rivális.

Chelsea - Preston

Pochettino nyilatkozta, hogy az egyik európai kupába vezető út az FA Kupa, a bajnokságból ugyanis már szinte lehetetlen lesz akár a Konferencia Liga kiharcolása is. Ehhez először a Prestonon kell túljutni, ami még a hiányzókkal együtt sem okozhat problémát a továbbjutásban érdekelt londoniaknak, háromesélyben jöhet a Chelsea.

Luton - Bolton

Bár van jobb dolga a Lutonnak, mint az FA Kupában menetelni, azért hazai pályán a harmadosztályú riválisnál így is jóval esélyesebb. Nem a legerősebb hazai tizenegy fog kifutni, de egy ikszre jó eséllyel legalább jó lesz a PL-újonc, így kétesélyben a hazaiakkal megyünk.

 


✅ Tipp #1: Newport 1.5 gól felett + Chelsea nyer + Luton vagy döntetlen @2.22

Fogadási határidő: január 06. 16:00