FA Kupa

Letegyük a voksot Szoboszlaiékra a Manchester United ellen?

  • Cipolla

A legpikánsabb negyeddöntőt a Manchester United - Liverpool párosítás hozza, a tippünk azonban egyértelműnek ígérkezik.

Vasárnap délutánra maradt az FA Kupa negyeddöntőjének legnagyobb rangadója, a Manchester United - Liverpool összecsapás. Jürgen Kloppék bicskája egyszer már beletört a Vörös Ördögökbe, most megpróbálhatnak revansot venni a 0-0-s őszi meccs után.

Csapathírek

Továbbra sem halad az elvárt úton a Manchester United, amely a bajnokságban a hatodik helyen tanyázik, innen pedig nehéz lesz kiharcolni a BL-helyek egyikét. A játék továbbra is kiábrándító, rengeteg lövést enged a riválisoknak Erik Ten Hag csapata. Pozitívumként megemlíthetjük, hogy legalább kevés nagy helyzetet enged a riválisoknak, ezek a lövések gyakran távolról jönnek.

Múlt hétvégén az Everton ellen hazai pályán két tizenegyesgóllal tudott nyerni, de emellett 23-szor (!) próbálkozott a kisebb liverpooli csapat.

Visszatérhet a sérülése után Hojlund a kezdőbe, de nagy kérdés, hogy milyen formában. Szinte lehetetlennek tűnik túl sokáig fenntartani a remek szériáját (legutóbbi hat meccsen hét gólig jutott), de nagyon nagy szükség lenne egy topformában levő csatárra a hazaiaknak.

>>>Regisztrálok a Tippmixpro-ra ezen a biztonságos linken keresztül <<<

A Liverpool kezd visszatalálni a helyes útra, miután a rengeteg sérültből egyre többen tudnak újfent pályára lépni. Darwin Nunez, Szoboszlai Dominik és Szalah is remek formában tért vissza, márpedig örömmel írhatjuk, hogy mind a hárman kulcsjátékosok a liverpooli gépezetben.

A  múlt hétvégi bajnoki rangadót 1-1-es döntetlennel zárta a Klopp-csapat a Manchester City ellen. A második játékrészben átvette az irányítást a Liverpool, képes volt dominálni hazai pályán, a jó forma abszolút megvan. A csütörtöki, formalitássá silányuló Európa Liga meccsen is 6-1-es siker jött össze, meglepetésre többen is komoly játékperceket kapva. Természetesen a legerősebb tizenegyét fogja pályára küldeni a német menedzser.

Mire érdemes fogadni?

Továbbra is komoly gondok vannak a Manchester Unitednél, messze nincs meg az a stabilitás, amit elvárnának a Vörös Ördögök szurkolói. A hazaiak játéka nekünk továbbra sem tetszik, ezt a rangadót a Liverpool fogja alighanem irányítani. 

Látva a vendégek formáját, kivesszük háromesélyben a liverpooli győzelmet, ugyanis közel a legerősebb tizeneggyel léphetnek pályára Szoboszlaiék, minden klappol jelenleg a gárdánál és az a győztes mentalitás ami jellemzi őket most is a segítségükre lehet.

Emellett pedig legalább 17 lövést is összehozhat a Liverpool. Többször írtunk már róla, hogy a United védelme mennyire sebezhető, a vendégek pedig alapvetően is szeretnek távolról tüzelni, így adja magát ez a tipp. 

{"headTitle":"Manchester United - Liverpool","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-17 16:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Liverpool kapura tartó gólszerzési kísérlete 16.5 felett","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Liverpool nyer","odds":"1.74","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás be- és kifizetések 🪪
     
  • Felhasználóbarát mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj fel a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken<keresztül. 👇
     
TIPPMIXPRO REGISZTRÁCIÓ
[4435125] 2024-03-17 16:30:00 Manchester United - Liverpoolx;