FA Kupa

Ezt néztük ki a Chelsea kupameccsére

A londoniak a másodosztályú Preston együttesét fogadják az FA Kupa harmadik fordulójában.

Az utóbbi hetekben kezd életjelet adni magáról a Chelsea, az elmúlt öt tétmeccséből négyet is behúzott (a Newcastle elleni ligakupa ütközetét büntetőkkel). Az előjelek alapján pedig nagyon úgy fest, hogy szombaton folytathatja jó sorozatát.

A londoniak ezúttal az FA Kupa keretén belül lépnek pályára, méghozzá a másodosztályban 14. helyen álló Preston ellen a Stamford Bridge-en. A vendégek pocsék formában vannak, utolsó öt tétmérkőzésükből mindössze egyet nyertek meg. Igazi "champós" focit játszanak, avagy egy olyan kvalitású gárda ellen, mint a Chelsea, nincs igazán túl sok esélyük, pláne házon kívül.

Még akkor sem, ha a vendégeknél maximum Brady maradhat ki, míg a hazaiaknál Fofana, James, Cucurella, Chilwell, Chalobah és Chukwuemeka is csak a lelátóról biztathatja társait.

Kár túlragozni a történetet, a bukik "H"-ra kínált átlagos 1.15-szörös szorzója mindent elárul az esélyekről. Habár a Kékeknél egy-két helyen vélhetően lesz változás, szerintünk csak a különbség lehet a kérdés a felek közt. Ezért mi a hazaiakat játsszuk meg, méghozzá -2-es ázsiai hendikeppel, amely az esetben veszítene, ha nem vagy mindössze egy találattal nyerne a Chelsea.


✅ Tipp #1: Chelsea -2 (ázsiai hendikep) @1.83

Fogadási határidő: január 06. 18:30