La Liga

Gólváltás hendikeppel? Tipp a Sevilla-Atlético Madridra

Mindkét csapat beragadt a rajton, így hatpontos meccsnek is nevezhetjük ezt a szombati rangadót.

Szombat este egy erős rangadót rendeznek a La Ligában, hiszen két BL-induló-aspiráns, a Sevilla és az Atlético Madrid csap össze egymással. Mindkét sztárcsapat beragadt a rajton, hiszen a Sevilla csak a 15., az Atlético pedig a 7. a tabellán. A fogadóirodák háromesélyben egy picit a fővárosiak felé húznak, de mindkét csapat győzelmének magas a szorzója, vagyis abszolút nyitott ez a párharc. 

3917992

Csapathírek 

bankonbet

A Sevilla egyetlen győzelmet számlál az eddigi hat fordulóban, ami finoman szólva sem erős teljesítmény, de némi fejlődés azért történt a szünet előtt a csapat életében. Az Espanyol legyűrése után egy koppenhágai döntetlen következett a BL-ben, majd egy idegenbeli remi a Villarreal otthonában. Lopeteguinak a sérülésekkel is meg kell küzdeni, viszont a tréner most jobb helyzetben van, hiszen Corona és Marcao a két sérültje, Erik Lamela pedig letöltötte eltiltását. A Sevilla egy 4-3-3-as felállást választhat ezúttal is, legutóbbi két hazai meccsén ez a formáció győzelmet ért az Atlético ellen. 

Kattints a részletekért!

A Matracosok két vereséggel mentek el a szünetre, így Diego Simeonénak rendezni kellett a sorokat. A sok válogatott játékos miatt ez nem biztos, hogy össze is jött, mindenesetre az Atléticónak ki kéne küszöbölnie az eddigi botlásokat. 

Regulion és Gimenez még mindig sérült, Hermoso eltiltott, Lemar pedig kérdőjeles a keretből. A spanyol lapok kezdőbe jelölik ezúttal Griezmannt, aki Joao Félix oldalán alkothatja a támadósort. A francia szerződése miatt többnyire csak 25-30 perceket kap, de formája így is rendben van, a szurkolók például őt választották meg a hónap legjobb Atlético-játékosának. 

[3917992] 2022-10-01 18:30:00 Sevilla - Atlético Madridx

Mire érdemes fogadni? 

A két csapat meccseire nem jellemző az unalom, általában komoly feszültség, nem ritkán pedig laptenger jellemzi ezt a párharcot. Tavasszal 1-1-re végeztek a csapatok, tavaly decemberben viszont 2-1-re nyerni tudott itt a Sevilla. Egy hajszállal most is a Matracosok számítanak esélyesebbnek, mi viszont inkább az andalúzok szorzójában látjuk a nagyobb értéket. 

A Sevilla remek játékosanyagból dolgozhat, Lopetegui is jó edző, így előbb-utóbb meg fognak indulni felfelé a tabellán. Az ilyen rangadók remek esélyeket teremtenek a szerencse megfordítására. 

A meccs tippjéhez új partnerirodánk, a Bankonbet fogadáskészítőjét hívtuk segítségül és egy 2.14-es szorzót találtunk ki erre a 90 percre, amelynek értelmében mindkét csapat a kapuba talál, de a végeredményt illetően a Sevilla két gólon belül maradt. Nem remekelnek idén a védelmek, így látunk a gólváltásra esélyt, a hazai környezet miatt viszont a Sevilla hendijét is hozzá merjük csapni. 

Te mire fogadnál ezen a meccsen? 

{"headTitle":"Sevilla - Atlético Madrid ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-01 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt + Sevilla +1,5 ","odds":"2.14","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}
[3917992] 2022-10-01 18:30:00 Sevilla - Atlético Madridx;