La Liga

3 tippötletünk is van a Barcelona-Sevilla rangadóra

Elszámolta magát Xavi a Mallorca ellen, pénteken viszont nem lesz egyszerű javítani.

Nem sikerült győzelemmel távoznia a mesés üdülőszigetről a hétközi fordulóban a Barcelonának, hiszen a Mallorca a 2-2-es döntetlennel otthon tudta tartani az egyik pontot. A pontosztozkodás egyik oka lehetett, hogy Xavi a sűrű program miatt jobban rotálta a csapatát, így például a remek formába lendülő Lewandowskit a padra ültette. A pontvesztés gyorsan meglett az ára, hiszen a Real másnap visszaelőzte a Barcát, ráadásul a Girona is folytatta a menetelését, így Xaviék az első helyről a harmadikig csúsztak vissza. 

 

Csapathírek 

A mallorcai remi ugyan nem világvége, de pénteken a Sevilla ellen már javítani kell, azaz kell a három pont a katalánoknak. Ezért is várható, hogy Xavi erre a hazai rangadóra "visszarotálja" a csapatát, így Lewandowski és Koundé újra kezdő lehet. 

Sérüléssel csak Pedri és De Jong küszködik, így a katalán mester majdnem úgy tudja keverni a kártyákat, ahogy szeretné. 

Kell is majd valami mágia, hiszen a Sevilla szép lassan felébred a nyári álmából. A rajton beragadó andalúzok elkezdték termelni a pontokat, a hétközi meccsen pedig egy ötöst gurítottak az Almeríának.  Mendilibar mesternek ugyanakkor még mindig sok a hiányzója, Marcao, Mariano Diaz és Sergio Ramos sem bevethető, míg Nianzu, Pastor és Acuna játéka kérdőjeles. 

[4205415] 2023-09-29 21:00:00 Barcelona - Sevillax

Mire érdemes fogadni? 

Akárhogy is állnak a csapatok a tabellán, ez a párosítás bármelyik pályaválasztás mellett rangadónak számít a La Ligában. A Sevilla feljövő formát mutat, ugyanakkor a Barcelona egyelőre stabilnak tűnik, még ha be-be is esett már 1-2 pontvesztés. A barcelonai közönség előtt hazai siker prognosztizálható, ugyanakkor erre önmagában nem fizetnek túl sokat a fogadóirodák. 

Három kombinált tippet néztük ki a bukmékerek kínálatából, különböző opciókkal is oddstartományokkal. 

Te mire fogadnál ezen a meccsen? 


✅ Tipp #1: Barcelona nyer + Barcelona több szöglet@1.76 
 

✅ Tipp #2: Barcelona  nyer + Sevilla kapja a több lapot + Barcelona végzi el a több szögletet@2.88

✅ Tipp #3: Mindegyik csapat több mint 0 lapot kap mindkét félidőben@3.50

 

Fogadási határidő: szeptember 29. 21:00