Bajnokok Ligája

1.76-szoros fogadást kötünk a megrogyott csapatok BL-összecsapásán

  • gb1

Sem a Sevilla, sem a Dortmund nincs valami kirobbanó formában, mi azért kieszeltünk egy tippet erre a csörtére is.

A Bajnokok Ligája G-csoportja eddig nagyjából várakozások szerint alakul, a Man City kényelmesen vezeti a kvartettet, míg a 2013-as döntős Dortmund a második helyen várja a folytatást. A sevillai kiránduláson is a Darazsak az enyhe favoritok, köszönhetően a Lopetegui-legénység utóbbi hetekben nyújtott pocsék teljesítményének.

4010159

Csapathírek

Mondjuk a német sincsenek top formában, hiszen az utóbbi négy tétmeccsükből hármat elbuktak, bár azért árnyalja a képet, hogy ebből a Lipcse és a City is méltó ellenfél volt. A Premier League-címvédő ellen ráadásul vezettek is idegenben, de a hajrában fordítottak az égszínkékek többek között a BVB-től megszerzett Haaland góljával. A hétvégi bajnokit is jól kezdték a Köln otthonában, hiszen a félidőben még előnyben voltak, ám egy pár perces rövidzárlat elég volt a Kecskéknek a fordításhoz. A bajnokit pedig végül 3-2-re elbukta a Dortmund, ezáltal vissza is csúszott a negyedik helyre, hétvégén pedig jön a Bayern elleni Klassiker, tehát keseregni aligha van idő.

Ha el akarjuk érni az egyenes kieséses szakaszt, legalább tíz pontot kell gyűjtenünk, amiből három van meg. A BL-ben minden meccs kritikus, mindkét Sevilla elleni meccseken pontokat kell szereznünk, szerdán nyerni akarunk!

- mondta a németet már másodszor irányító fiatal tréner, Edin Terzic. A helyzetet mondjuk nem könnyíti meg a fél tucat sérült, egyelőre Hummels és Reyna játéka is kérdéses, Hazard viszont már kapott játékperceket hétvégén is, így ő várhatóan újfent szóhoz juthat. A hazai oldalon Corona szárkapocscsont-törésből lábadozik, Torres pedig eltiltás miatt üli ki a meccset.

Tudtad? A felek két éve a legjobb 16 között találkoztak a BL-ben, akkor a Dortmund idegenben 3-2-re nyert, majd otthoni 2-2 után jutott tovább!

Ahogy már írtuk, a Sevilla komoly lejtmenetben van, a bajnokságban hét kör alatt mindössze egy győzelmet jegyez, legutóbb pedig a szintén gyengélkedő Atléti ellen égett meg 2-0-ra. Lopetegui csapata kissé érthetetlen módon teljesen szétesett, az utóbbi három hazai meccsét elveszítette, többek között a City 4-0-ra darálta le.

[4010159] 2022-10-05 21:00:00 Sevilla - Borussia Dortmundx


🤙 Vadiúj fogadóiroda a Hathármon!
Markold fel
a 120 EUR kezdőbónuszt🤙


Mire érdemes fogadni?

A helyzet tehát egyik oldalon sem rózsás, de a több hiányzó ellenére is inkább a vendégekben érezzük a value-t. A rossz sevillai széria persze egyszer megszakad már, de ilyen oddson inkább a Dortmund felé lehet érdemes keresgetni. Mivel mindkét együttes védelme rendkívül sebezhető, így az X2 mellé pár gólt biggyesztünk oda, tippünk pedig így 1.76-szoros szorzóval kecsegtet.

{"headTitle":"Sevilla-Borussia Dortmund","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-04 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"X2 + 1.5 gól felett","odds":"1.76","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}
[4010159] 2022-10-05 21:00:00 Sevilla - Borussia Dortmundx;