Serie A

Lapzuhatagot hozhat a szombati rangadó Olaszországban

A Napoli és az Inter is kötelező előtt áll, így a Milannak illene behúznia a rangadóját.

A hétközi, rangadómentes fordulót követően hétvégén már lesznek izgalmas találkozók, hiszen szombaton Milan-Lazio, vasárnap pedig Atalanta-Juventus csörtét rendeznek - naná, hogy beharangozónk mindkét meccsről lesz. Lássuk a két évvel ezelőtti bajnok és a szezont pocsékul kezdő rómaiak randevúját.

Hiába a derbin elszenvedett megalázó, 5-1-es vereség az Inter ellen, tulajdonképpen Stefano Pioli elégedett lehet a megszerzett 15 ponttal. Bár a Rossonerik sorsolása nem volt igazán nehéz, hozták a kötelezőket, Rómában pedig rangadót nyertek, így a "tesóval" azonos pontszámmal állnak a Serie A első helyén. Jövő héten azonban kulcsmeccs vár rájuk, hiszen a Dortmundhoz látogatnak a BL-ben, márpedig az első találkozón elért 0-0-t követően nem ártana győzelemre játszania az olaszoknak. Előtte viszont érkezik a másik fővárosi alakulat, ahol ismét kötelező begyűjteni a maximális pontszámot Giroud-éknak.

 

Embed from Getty Images

 

A Cagliari legyőzése alkalmával masszívan pihentetett a tar mester, ám még ez is belefért, hiszen az  iparvárosiak hátrányból fordítottak, jelezve, hogy akár a cserejátékosokra is lehet számítani.

Most viszont nem lesz tartalékolás, ráadásul Maignan kapus is felépült, elől a Leao-Giroud-Pulisic hármas kezdhet, míg a középpályán Adli és Reijnders futhat ki a gyepre, Loftus-Cheek mellett - "köszönhetően" annak, hogy Krunic és Bennacer továbbra sem bevethetőek.

A Laziónál ugyan hiányzók nemigen vannak, bár a korábbi Milan-cséká, Alessio Romagnoli játéka kérdéses, de ezt leszámítva azért sok öröme nem lehet Maurizio Sarri mesternek az idei szezonban. Az öt meccsen begyűjtött 7 pont nem valami acélos, még akkor sem, ha Nápolyban például nyertek az Égszínkékek és az utolsó bajnokit is behúzták, a Torino ellen.


 

🚨 A Hathárom 12 év után, napokon belül megszűnik a jelenlegi formájában.🚨

✅ Ne csüggedj, csak költözünk! ✅

Zavartalanul olvashatsz minket a továbbiakban is az alábbi linken:

>>> https://medium.com/@hatharom <<<

🌎 VPN használatával és külföldről persze továbbra is elérhetőek maradunk a szokott helyen!

 

>>> hatharom.com <<<


A szivarozó róka joggal lehet mérges a csapat vezetőségére, ha ez a Lazio a BL-ért hajt, akkor ez a keret egyszerűen túl sovány, a csatársor például nagyon hézagos, szinte évek óta.

Jogosnak tűnik, hogy a hazai siker itt 1.80 körül fizet csak, a Milan jól futballozik idén, vendégsiker pedig Milánóban 2019 óta nem is született. A Milan nyeretések mellett egy speciális ötletünk is akad erre a 90 percre, a lapokra ugyanis megéri voksolni. Davide Massa vezeti a találkozót, akit aligha kell félteni, tavaly például római derbit hozott le 13 lappal, de rendszeres nála a 7-8 kártyás meccs is.

 


✅ Tipp #1: Milan nyer @ 1.77
 

✅ Tipp #2: 5,5 sárga lap felett @ 1.88
 

✅ Tipp #3: 1. sárga lap a 27. percig - Igen @ 1.73

 

Fogadási határidő: szeptember 30. 18:00